23.11.04
19:10
Когато правя бицепс с щанга ме заболява малко по нагоре от китката (мисля че е кост).Възможно ли е да не правя упражнението както трябва или е нещо друго?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
23.11.04
19:55
Най вероятно е нерв, който преминава през ставата. Прави предмишница. Поне още седмица ще те боли, но после ще мине!
23.11.04
20:40
Здравей. :D
За мен D3BEP-а е прав,но ако те боли много коста можеш да опиташ да правиш упражнението с крив лост.
Дано съм ти бил полезен :)
23.11.04
20:56
То крив лост е решението и при случая със ставата :)
Във форума сме писали поне няколко такива теми; поразтърси се, едната се казваше май “болка в лъчевата кост”....
Спред мен трябва да видиш правилно изпълнение - китката не трябва да се мести - не трябва да има движение в нея, а понякога с голяма тежест за да се улесни човек и да види лоста вдигнат до врата си сгъва на бицепс докато може после извива китката малко, което я товари много неприятно, поне според мен ( не знам за другите дали е така или по принцип е така). Има нещо което може да помогне, ама не съм сигурен как се води в аптеките - нещо като ластичен бинт за китка е, тенисистите го носят, нещо такова. Виж кога и как те боли и сподели, щото и мен понякога ме боли дясната китка от външната странва дори и с крив лост
Тоя проблем много хора са го имали. Имаше една доста дълга тема повъпроса. На мен лично добре ми повлия следното: драстично намаляване на работната тежест и много бавно и технично изпълнение. Особено бавно трябва да е спускането на тежестта.
Успех! :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече