Относно храната като цяло...

01.07.07
15:32

Въпроса ми е много глупавичък , но все пак ще попитам..
Има ли някакъв шанс да правиш мускули като ядеш нормални си манджи.. Ориз с месо , Гювечета , Задушени картофи , мусака, Пържени тиквички с лук и така нататък сещате се за каква кухня говоря.. С една дума нормално “селско меню”.
Та дали може да постигнеш нещо с такова меню.. За  обяд и вечеря говорим. За закуска яко яйца ;)
Или е задължително да се тъпчеш с месо до припадък , за да направиш нещо с фигурата си.. Нещо с фигурата си имам в предвид не да отслабнеш , нито пък да дебелееш на шкембе ;) Имам в предвид да дигнеш маса..

Предварително благодаря на всички който прочетат/отговорят.

Хайде по - силни  ;)

01.07.07
17:51

ако покрай всичко това сложиш мръвка и/или яйца ще качиш, обаче дали ще е чисто .....  :smirk:

02.07.07
06:20

Еми ако си от тези хора където за нищо на света не качват може сичко да си ядеш(под сичко не се разбира пръшки с лук по 3 пъти на ден).Иначе дето си изброил ориз, картофи ,месо ,яйца лошо няма бягаи от пърженото само по далеч........... а може разбирасе да ядеш и повечко сирене кашкавал извара(млечни продукти като цяло) и (сега сте се намери някои да ме напсува сигурно) боб леща ( в тях има много полезни неща колко и да не се вярва на някои хора).........................идеята капо цяло е да си набавиш достатачно протеини........ а в зажисимост дали сваляш или качваш саответно по малко или  повече  ваглехидрати..........за мазнотийте маи е ясно!!!

Мнението беше редактирано от hrasta на 02.07.07 06:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1