МОЛЯ .... !

Темата е заключена.
ГП

01.07.07
21:05

Здравейте. От одавна не съм писал във форума сега имам малко време и седнах да прочета новостите.
Вече 6 месеа се боря с многото,адски многото мазнини по тялото ми.Околко нова година бях 110кг. 187см. сега вече съм 90кг. Но искам още да изчистя и да постигна релеф и малко повече обем (особено в ръцете).На скоро започнах работа заради която тренирам вечер към 20 часа .... Работя в автосервиз и яко се потя ;) т питането ми е мога ли примерно да правя тренировката си 2 на 2 демек в дена тренирам 2 почивам като тя е следната ...започвам от понеделник ....
Понеделник-гърди,трицепс,рамо,корем-гледам да правя 4 упражнения,4 серий по 12-14 повторения
Вторник-гръб,бицепс,трапец,корем- и пак 4-4-12-14
Сряда-почивка
Четвъртък-почивка..
Петък-като понеделник
Събота-като вторник ..
И така :) а за добавни до преди зимах Л-канитин но сега мисля да си взема + него и Л-глутаминче ... добра ли е идеята,за да почна да качвам малко връцете защото са доста зле 35 сантима ;(
Благодаря за вниманието !
УспехИ !!!

Темата беше редактирана от Георги Попов на 03.07.07 19:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1