02.07.07
20:29
здрасти на всички
досега не съм се хранил по някакъв определен хран. режим - просто съм ограничил мазнините и ненужните за човека храни (разни там шоколади,вафли,пържените гадории и т.н)
но разбрах че без строг хранителен режим няма по-нататъшни резултати, та ето затова реших да си изградя един такъв...
и имам няколко въпроса :
1.През колко часа горе долу трябва да се яде при повишаване на тегло?
2.Трябва ли храните ,които ще бъдат включени в режима ми да са разделени (имам в предвид, по-добре ли ще е да ям прости продукти, отколкото разни манджи )
3.Кога трябва да ми е последното хранене?
мерси предварително :)
ако искаш да качваш трява да се храниш на не повече от 3 часа а сутрин и на по малко до обяд , колкото до вида на храните гледаи да избягваш пържените храни !! а иначе за обокновените манжи (бъркочите) гледаи да са по малко и не всеки ден , а за последното хранене ако искаш да качваш кила от 30 до 60 мин преди лягане храни богати на протеин и никакви въглехидрати а за мазнини умерени количества да са и така...
Тя е единя вариант които е много добър . Друг вариант е варени яйца със сирене (количествата зависят от Хранителния режим)
о и да питам изварата как да я приготвям, в смисъл трябва ли да я смесвам с сметана или ...
За мюслите аз лично ги ям рядко, предпочитам вече овесените ядки иначе ги приготвям по следния начин.Слагам вода в микровалновата да са загрее след това заливам мюслите слагам мед (1-2 лажици) и слагам чиния въху паницата да поомекнат и след 20-30 мин ги ям . А от мляката по добре прясно според мен . Колкото до изварата за сметана незнам но не ми се вижда много разумно особено за вечерта.Препоръчвам ти да я консумираш с някъкъв по воден зеленчук домат примерно по-лесно се яде.
е да тя има много мазно но просто по друг начин не съм я консумирал досега , иначе занапред тай както е от пакета да я ям + воден зеленчук, мерси много за съвета , макар че за тоз хранителен режим доста ще има да си играя но тряя го напрая ;)