03.07.07
20:47
въпроса ми е кратък и ясен ;) искам да качвам чиста мускулна маса ... не ям сладко,хляб или каквото и да е тестено.
потдържам НВД общо взето и сега мисля да почна да ям пшеница (варена) кажете подходящо ли е и някакви идейки как да я комбинирам.понеже знам че се консумира със захам обаче нещо не ме кефи като идея ... дайте някакви съвети
Мерси!!!
03.07.07
21:06
Ми пробваи с мед ама истински или с някъв подсладител.А ако искаш да качваш с НВД няма да стане.Трябва ти ВВД с бавни въглехидрати и ограничено количество мазнини.Най-много 1 гр на кг.Повечето да са полезни и може малко по-вреднички сутрин.
04.07.07
16:16
поелзни-вредни ... предполагам говориш за зехтин и рибено масло ;) а за бавните въглехидрати? боб,леща,грах и т.н. ?
сладки къртофи,кафяф ориз,мюсли или овесени ядки (не знам дали е едни и също),така наречената “паста”:макарони,спагети и тн.
казано от Goshku88 на 04.07.07, 16:16:
поелзни-вредни ... предполагам говориш за зехтин и рибено масло ;)
Не, говори за наситени и ненаситени. ;) Зехтина (ако е студено пресован) и рибеното масло са ненаситени (полезни).При голяма термична обработка се превръщат в наситени.
Мнението беше редактирано от DDD на 19.07.07 05:48.
19.07.07
14:49
Благодара,не знам какви са тея сладки картовфи,но ще си ям варени със сиренце ;)
Усшех!