07.07.07
10:49
маняци имам малко коремче.Обаче кат легна и ребрата ми като че ли са по изкочили или на мен така ми са струва.от какво е това и можели да се премахне
07.07.07
17:40
Кое последно ребрата или коремчето^^
07.07.07
19:51
Може да имаш голям гръден кош. На мен така са ми казвали, че имам и действително доста изпъква. Да не ти пука - след време като го облепиш с мускули ще се радваш, че преди ти е изпъквал :)
казано от Mafiq_vg на 07.07.07, 18:08:
колко си висок колко тежиш какви са ти целите даи малко ИНФО де
ми значи висок съм 174 и тежа 65.Можели да ми дадете някво обеснение за това което става
казано от Jorku на 07.07.07, 19:51:
Може да имаш голям гръден кош. На мен така са ми казвали, че имам и действително доста изпъква. Да не ти пука - след време като го облепиш с мускули ще се радваш, че преди ти е изпъквал :)
ми не е мн ама пак се забелязва леко ама е грозно искам да не са виждат!!
казано от Becks1 на 07.07.07, 10:49:
маняци имам малко коремче.Обаче кат легна и ребрата ми като че ли са по изкочили или на мен така ми са струва.от какво е това и можели да се премахне
И на мен ми изкачат леко ама не се притеснявай блъскай си в залата и всичко ще си дойди на мястото. ;-)
ми аз на твое място бих качил още 10-15 кила щото спрямо ръста ти,ти си малко килца
казано от Mafiq_vg на 08.07.07, 11:26:
ми аз на твое място бих качил още 10-15 кила щото спрямо ръста ти,ти си малко килца
стига е човек не са чак толкоз малко.А и плюс това имам коремче което искам да махна тай че не ми трябва да качвам
ти може да качиш и пак да махнеш коремчето ако си запознат как стават работите, апък зависи и какви са ти целите, ако ще се харесваш по слаб няма проблем
Мнението беше редактирано от Mafiq_vg на 08.07.07 14:42.
казано от Mafiq_vg на 08.07.07, 14:39:
ти може да качиш и пак да махнеш коремчето ако си запознат как стават работите, апък зависи и какви са ти целите, ако ще се харесваш по слаб няма проблем
а ще ми обесниш ли как става кат кача да махна корема.А и неискам да съм слаб искам да имам добра стегната фигура плочки гарди бицепс всичко както трябва