Kakvo da vzimam za da svalq kilogrami

Темата е заключена.
KO

04.03.04
00:09

Koito pitam kakvo da vzimam za da svalq kilogrami mi kazva dieta. Da!!! No za po dobar rezyltat moje da se izpolzvat dopalnitelni ve6testva. Kajete mi kakvo da vzimam zaedno s trenirovkite i dietata za da yveli4a rezyltatat. Blagodarq predvaritelno.

PR

06.03.04
22:38

che dietata e vagna taka e no ako isaksh da polzvash nehsto dopalnietlno to tova moge da bade klenbuterol,efedrin kofein,aspirin kato tezi poslednite 3 se smesvat.obshto vzeto tova sa nai chesto sreshtanite a ostanalite veche stavat malko po opasni.tuk govorim veche za zikli za relef.bix ti gi kazal no neznam dali zelta ti e prosto da svalish ili da oreflish i da prevarnesh malko ot tezi izlishni kilogrami v muskul.ako e taka drasni niakolko reda da se razberem kakvo tochno te interesuva a inache dori i da polzvahs takiva sredstva triabva da sledish vnimatelno i kaloriite koito sa osnovnoto v edna dieta.triabva da se zapasihs s malko proteincheta,mogesh da vkarash malko karnitin lgutamin abe obshto zveto vsichko zavisi ot parite.are da mi utochnish tozi faktor i posle pak shte govorim)))

KO

08.03.04
10:45

Ami az sa6to bqh mislil za e/c/a ili clenbuterol no mi kazaha 4e natovarva sarceto. Pitah li4niqt si lekar za clenbuterola i toi izob6te ne mi obarna vnimanie. Kolkoto dali iskam da prevarna mazninite v myskyli, Da iskam i pri tova mnogo. Az si hodq redovno v zalata. A parite ne znam kolko, no do 70-80 lv moga da otdelq

08.03.04
12:49

znachi bratle pitai neshto konkretno da ti kazeme inache za clena i efedrata naistina natovarvat surceto no bih ti prepruchala efedrata za relef
po-zdravi

KO

08.03.04
19:49

Ami zna4i iskam da popitam kade da otida za da mi kajat dali ima problem da vzimam e/c/a. i gore dolo kolko pari stryva. Ne znam i sas kakva trenirovka da go kombiniram. I nai mnogo iskam da znam dali e mnogo vreden (za6toto sas sigyrnost e vreden no ne znam kolko to4no).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1