алкохол след цикал

Темата е заключена.

24.11.04
20:46

някой може ли да ми каже колко време след цикала ми с бионабол може да си пия по една чаша червено вино вечер :D

24.11.04
23:20

След като ти мине възтановителния период. Т.е. ако си правил цикъл 8 седмици... абсолютния минимум е след 8 седмици. Разбира се това е само ако ти пука за здравето...

MI

25.11.04
10:14

да наистина.Аз не те съветвам да пиеш алкохол,но това ти си решаваш.
Успех!
8)

25.11.04
11:37

ама аз пия по малко ,само по една чаша червено вино това пречи ли?Имам в предвид след цикала ми инче по време на цикала ми е абсурдно.

MI

25.11.04
11:47

ДА пречи.Изчакай поне 8 седмици след каря на цикъла.
:)

AR

25.11.04
17:27

е според мен щом е само една чаша след около 4-5 седмици може но по добре не си играй със здравето

25.11.04
19:09

да ви кажа и колко бионабол сам взел—80 хапа и цикала ми е три седмици,с карсил. :) бионабола е от 5мг

25.11.04
19:49

Аз мисля че от една чаша червено вино изобщо нищо няма да ти стане даже е полезно ,е все пак не прекаляваи да не вземеш да изпиеш 1 бутилка ,нали знаеш всичко в малки количества е полезно също бих ти препоръчал да пиеш виното на обяд със основното хранене защото вечер са само излишни калории

DI

25.11.04
22:55

Абе алкохола RLZ трябва да се пие в големи количества иначе няма ефект:Р Яко водка трябва кви са тея вина? 350грама водка + 2 бири и малко ракиджос(100тина грама) ТОВА Е!

AR

26.11.04
19:34

DichoN5
и аз правя така ги смесвам когато искам да се усмъртя само че след цикъл насила неможеш да ме накараш да кусам алкохол.здравето трябва да си го пазим.едва към края на втория месец след цикъла кусах бира и то само една за наздраве с баща ми.аз поне необичам да си правя опасни експерименти с черния си дроб.

DI

26.11.04
20:18

Ми правилно аз просто защитавам алкохола, без него не може  :lol:

28.11.04
01:27

Не знам за тебе брато, ама аз само протеини, витамини и ЗМА пия и алкохол не близвам, а за тебе ефекта сигурно е...

AR

28.11.04
20:46

YODA
ти добре ли си без алкохол :shock:  аз ако не се напия като свиня поне веднъж седмично с приятели ще се гръмна.това е когато не ползвам нещица натоварващи черния ми дроб.защото след цикъла ми непих до втория месец(имаше една бира изпита с баща ми,но след 1 месец).
:twisted: алкохолът  е велико нещо ако прекалиш изливаш си душата/повърнята ти горещо :twisted:

DI

29.11.04
02:00

[quote author=“Armitrage”]YODA
ти добре ли си без алкохол :shock:  аз ако не се напия като свиня поне веднъж седмично с приятели ще се гръмна.това е когато не ползвам нещица натоварващи черния ми дроб.защото след цикъла ми непих до втория месец(имаше една бира изпита с баща ми,но след 1 месец).
:twisted: алкохолът  е велико нещо ако прекалиш изливаш си душата/повърнята ти горещо :twisted:

Ако не пиеш аклкохол си пропиляваш живота  :lol: . Не е задължително да си махате главите като мен и Armitrage всяка седмица :twisted: , но ако няма едно нечовешко напиване поне веднъж месечно значи просто не си човек! Разбира се не говорим за пиене по време на стероиден цикъл или веднага след него, защото това си е равно на самоубийство! :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1