09.07.07
10:02
Настинах и сега нямам апетит,имам температура и ми е много кофти.Тази седмица няма да мога да тренирам и да да си спазвам хранителния режим.Вчера вместо 8 съм ял 2 пути и то не полезни храни,а няк`ви боклуци.Какво да правя :x :cry:
09.07.07
17:45
Значи ‘‘Mazster’’ ,аз съм бил сигурно десетки пъти както в твоя случаи :)
Влизам ти в положение ,но мога само да те посъветвам какво да правиш
Знам че заради болестта нямаш апетит и за това гледаи въпреки това да хапваш
повече от 2 пъти (да речем 4 пъти в които включи храни с много витамини)
Отиди на лекар за да ти препорача лекарства за да оздравееш по бързо
Мен като ме хване нещо (което става често) :) ,отивам при личния ..тои ми дава рецепта
аз си копувам лекарствата и винаги като съм боледувал е било само за 1 седмица.
Значи за да оздравееш по бързо се храни ,гледаи да надвиеш болестта,аз примерно
съм тренирал като имам стабилна’‘’ температура около 38 градуса.
Ако ти е зле не тренираи аз ти давам пример с мен,оздравявам бързо ,защото искам все по
бързо да започна с тренировките ,с няколко думи не започваи да се притесняваш гледаи да помогнеш на организма си да оздравее като започнеш да изтрагваш болеста от мисълта си
зимаи витамини ,и ако е наложително лекарства...след дни 6те си добре ;)
до тогава може да не тренираш,но прави упражнения за да не се схванеш ;)
Сега се оправих,но пак нищичко не ми се яде като си помисля за храна ми се гади-КАКво да правя ????
предполагам да се напънеш да си кажеш ще го направя и да си хапваш то и аз ям като не искам ама .. :)
едит: глупости говоря нищо няма да ти станее ако не спазваш режими и не тренираш седмица най-важно е здравето така че ако няма да ставаш професионалист си помисли преди да почнеш режими фитнес кво си праил по цял ден са едва ли е толко лошо че пропускаш няколко дена голяма работа
Мнението беше редактирано от nenene на 10.07.07 18:56.