Поръчка - продукти на Universal

Темата е заключена.
DI

25.11.04
00:30

Скоро ще си взимам “animal stack” na Universal. Прочетох в една друга тема че ако си поръчаш от нета ти излизало по евтино. Ако може малко повече инфо около тоя случей... голяма ли е разликата... как точно става поръчката и тн.

25.11.04
00:52

От един сайт (от който съм поръчвал) цената е $28.95, шипинг до БГ с USPS - Airmail Parcel Post $15.50 (за 10на-12 дена се получава) ,
общо: $44.45 или в лева е горе-долу 67лв. Мисля, че в SNC беше 110лв.
За да си го поръчаш, ти трябва да имаш някаква кредитна карта (VISA или MasterCard) или международна дебитна VISA/MasterCard.
Аз лично имам дебитна, която съм си я изкарал от SG Expressbank. Идадоха ми я за около 2 седмици (за издаването плащаш $6). Много тънко излиза, почети без пари, а минималния остатък по сметка беше най-ниският.. САМО $10! Т.е. това което ще се “набуташ” общо е $16.
Ако ползваш другия (БГ) сайт (който беше рекламиран в друга тема), вероятно ще стане доста по-бавно, като допълнително ще платиш още 15$, т.е. крайната цена ще ти излезне близо 90лв.. което според мен вече почети обезмисля изобщо покупката от чужбина :) И какво излиза? Че или ще те гърбят всеки път с по $15 (за всяка 50$ поръчка) или един път ще дадеш 16$ и ще си поръчваш по избор от където искаш! Единственото ограничение е, че сайтовете от където пазарувате трябва да поддържат CVV2 полета (дефакто почети всички).

P.S. Аз лично не бих си купил Animal Stak…
P.S.2: Забравих да добавя полезния “рекламен линк” http://www.sgexpressbank.bg/bg/php/openpage.php?language=bg&title=Клиенти+-+граждани&chapter=personal&item=everyday&subitem=cards#VISA

DI

25.11.04
01:02

Този сайт от който си поръчвал може ли да ми кажеш кой е PLS. Защо си предобеденза animal stack-а, чувал ли си нещо лошо за него из форумите, ако е така дай линк pls.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1