10.07.07
15:42
Здравейте,
прекарах няколко часа в четене на темите,свързани с креатина,но няма да си кривя душата, направих го след като вече взех гореспоменатия Креатин. Значи, купих го, защото мой познат ме посъветва да взема именно него, тъй като бил внесен този път директно от фабриката в *** и бил “истински”.
Хубаво, обаче след като го купих, той представляваше една огромна бучка във кутията,която отне доста клатене за да се разбие. Освен това, изглежда някак гранулиран и още повече - има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КИСЕЛ вкус. До сега съм правил няколко серии с креатин (монохидрат) и винаги вкусът е бил един и същи, въпреки,че бяха на различни фирми (Musashi, Ultimate Nutrition (CreaPure) и Universal).
Въпросът ми е, нормален ли е киселия вкус и ако да, на какво се дължи? (Креатинът не е “овкусяван” с разни аромати) и ми е чудно дали това е в резултат на различната обработка или е заради ниско качество?
И въобще...колко голяма ми е била грешката? (п.с. 500 гр - 65 лв.)
Благодаря!
12.07.07
16:05
Такъв си е. Нашата зала го продава и си е баш тая работа. Става на гранули да. И също е яко горчив. Досега който го е ползвал е останал доволен.
Скоро и аз мисля да го пробвам даже.