11.07.07
11:29
*
Темата беше редактирана от Conrad на 20.06.11 10:40.
значи за диетата трябва да прегледаш първо статиите, а иначе като цяло по-малко мазнини и въглехидрати и повече белтъци, също така виж и статията за калорийният шок ( http://www.bb-team.org/articles/comments/938/ ) според мен това е най-добрият начин за премахване на мазнините ;) а колкото до упражненията аз лично смятам че повечето повторения с по-малки тежести , съчетано разбира се с правилна диета, би довело до желаните резултати , иначе ако искаш виж и примерните тренировъчни програми за отслабване. Това е от мен , успех !!!
Защо са му тежести? Нека първо си свали тлъстината, после да си мисли за мускули.
Мнението беше редактирано от Bio на 12.07.07 21:36.
13.07.07
16:04
Грешно! Мускулите помагат за сваляне на мазнината и никога не е излишно да се тренират!
А някой може ли да ми помогне с таблицата кой храни колко мазнини ,въглехирдати съдържат защото не мога да я намеря
Sharp, това е вярно, колкото повече мускулна маса има човек, толкова повече енергия хаби. Но все си мисля, че трудно се съчетава изграждането на ММ и свалянето на тлъстини и дори да се съчетават, не се постига такава скорост.
http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts
http://aronmen.hit.bg/1%20hrani.htm
Мнението беше редактирано от Zlatina на 14.07.07 09:52.
14.07.07
21:23
Bio, не ме разбирай погрешно. Тренировките с тежести се използват и при програми за отслабване, не само за изграждане на по-обемна мускулатура. Разбира се, целта е ясна - отслабване. В случая без тренировки с тежести при отслабването се губи и част от мускулната маса, което веднага забавя метаболизма, респективно отслабването. Тежестите ще помогнат за запазването на мускулите. Най-добрият и траен начин за отслабване е диета, кардио и силови тренировки. Съчетанието им е незаменимо с нищо друго.
казано от Sharp на 14.07.07, 21:23:
Тренировките с тежести се използват и при програми за отслабване
...и то такива с висока интензивност, а НЕ както често се отбелязва малки тежести и повече повторения.
15.07.07
14:29
Подкрепям Sharp. Някои изследвания показват, че силовата тренировка почти удвоява загубата на мазнини, когато е съчетана с аеробна дейност и правилна диета. И да - високата интензивност е водеща, а не повторенията и тежестта.
Conrad - за да започнеш нещо трябва да имаш някаква теоритична подготовка. Отдели няколко дни да се запознаеш със статиите в сайта, както и с мненията във форума. Така ще можеш сам да си изготвиш диета и програма. Пусни ги за обсъждане. Вярвай ми, че така ще извлечеш много по-голяма полза от тренировката и диетата, отколкото ако някой ти ги даде на готово.
Мнението беше редактирано от sideways на 15.07.07 14:30.
16.07.07
06:36
Най-добрият и траен начин за отслабване е диета, кардио и силови тренировки.
Истината е тва... Аз така свалих 21 кг и се стегнах доста. като подчуртавам, че не съм гладувал, озверявал, свивал на кълбо от глад и тн... Даже си пием биричка с картофки в събота или неделя, ама като казвам бири - пием до припадък...
17.07.07
05:51
Аз не съм неспокоен...разтревожен и тн...