15.07.07
19:48
Хвърлете един поглед на тази програмка и ако може да ми посочите грешки, тъй като се съмнявам да отсъстват такива :)
1 ден - бицепс, трицепс
2 ден - кардио
3 ден - бицепс, трицепс + корем
4 ден - кардио
5 ден - бицепс, трицепс
6 ден - почивка
7 ден - силова крака
Не искам да развивам кой знае какви мускули, затова не обръщам внимание толкова на гърба, а искам да си оформя по-добре ръцете и областта на корема.Към трен включвам и хранене на 3 часа - сутрин въглехидрати, белтъчини, ориз + пилешко и риба.
мерси предварително ;)
3 пъти ръце на седмица... по-добре си тренирай всичко, за да е симетрично, пък и бая ще претренираш
казано от Anitak на 15.07.07, 19:48:
Хвърлете един поглед на тази програмка и ако може да ми посочите грешки, тъй като се съмнявам да отсъстват такива :)
1 ден - бицепс, трицепс
2 ден - кардио
4 ден - кардио
5 ден - бицепс, трицепс
6 ден - почивка
7 ден - силова кракаНе искам да развивам кой знае какви мускули, затова не обръщам внимание толкова на гърба, а искам да си оформя по-добре ръцете и областта на корема.Към трен включвам и хранене на 3 часа - сутрин въглехидрати, белтъчини, ориз + пилешко и риба.
мерси предварително ;)
предполагам, че се бъзикаш!?
казано от Anitak на 15.07.07, 19:48:
1 ден - бицепс, трицепс
2 ден - кардио
4 ден - кардио
5 ден - бицепс, трицепс
6 ден - почивка
7 ден - силова кракаНе искам да развивам кой знае какви мускули, затова не обръщам внимание толкова на гърба, а искам да си оформя по-добре ръцете и областта на корема.Към трен включвам и хранене на 3 часа - сутрин въглехидрати, белтъчини, ориз + пилешко и риба.
мерси предварително ;)
братчет за издръжливост ли тренираш ? Има един от мойта зала дето и той прави всеки ден по 2 часа ръце не е някой некадърник щото има 50 горе-долу чисто .