16.07.07
09:25
Някой ми каза че JK nutrition са боклукчиви продукти,а вече си бях купил протеинче и креатинче (чисти).Мноо моля веднъж за винаги да се разясни КОИ СА МАРКИТЕ.Е,знам че ше кажете Universal и Musashi,но помислете че някои хора нямат толкова много пари...А, и как да измеря тия 5 гр,кат нямам дозатор? За сега ползвам 1 кафена лъжичка.Мерси
Аре стига ле,верно ли нема кой да ми помогне поне за дозировката.Не знам как да си изпия креатина,щото не мога да измеря 5 гр.
17.07.07
06:27
5 грама е една непрепълнена чаена лъжица. Колкото до по-евтините суплементи, има доста свестни. Наистина не всеки може да си позволи най-скъпото, но има неща които са на приемливи цени. Pro Nutrition са добри, JK също, Bio Product.
Мерси.Аз и преди съм си взимал креатин,но беше с дозатор.А сега понеже лежах в болница тряаа да почвам отначало и правя загряваща и смесвам с протеин.Ама е малко противен.Зех си 95% PURE PROTEIN,от него как да меря 30 гр. ?
Мнението беше редактирано от manchev89 на 17.07.07 09:39.
Ако си пъл креатин веднъж, втори път не се прави зареждащ период.Иначе 30 гр креатин на ден?Това много ми се вижда.
17.07.07
17:44
Ако си пъл креатин веднъж, втори път не се прави зареждащ период.Иначе 30 гр креатин на ден?Това много ми се вижда.
Пича говори за протеина.
2 супени лъжички са ти една доза от 30 грама (със връх лажиците)
Не е вярно!!