26.11.04
14:33
Може да прозвучи тривиално, но искам да ви прочета мненията относно качеството на марките и моделите протеини, български или чужди, няма значение, цената също. Само да не са гейнери. Кои препоръчвате, кои не и т.н. Надявам се въпроса да не е бил много глупав :?
26.11.04
22:02
Използвай суроватъчен протеин през целия ден , а вечер преди лягане млече или млечно-яйчен.Та относно марките,прочети правилата на форума - нали не искаш да правим реклама на продуктите на фирмите производители. 8)
Опаааа, това го забравих. Иначе знам какъв да пия по принцип, но исках да чуя отзиви за различните марки (основно чужди, че българския суроватъчен куца) :wink:
28.11.04
11:56
[quote author=“art_of_pain”]Използвай суроватъчен протеин през целия ден , а вечер преди лягане млече или млечно-яйчен.Та относно марките,прочети правилата на форума - нали не искаш да правим реклама на продуктите на фирмите производители. 8)
Mисля, че можете да изказвате лично мнение относно различните фирми и марките :) Е, ако почнете да превъзнасяте явно Уидър да кажем и почне да прилича на реклама, кофти. Но споделянето на опит в областта мисля, че няма да се санкционира :)
Само споделям личните си, субективни наблюдения.
Джей Си става, Биогейм и те толкова, Оптимум са въздобри. Ето, кратко, точно, ясно, без възхвалявания :lol:
За да не правя нова тема ще си задам въпроса тук.
В едно от последните предавания на Недик говореха за някакви “хранителни заместители” и казаха че заместват напълно яденето т.е. чувстват се сити. Аз разбрах че не става дума за обикновени протейни само защото аз само от протейн не мога да си задоволя глада. Някой има ли идея за какво говоря и ако има би ли бил така добър да ми разясни малко повече.
06.12.04
15:25
Аз бихте посъветвал да си купиш високопроцентен протеин , вместо хранителен заместител.Но всичко зависи изцяло от твоите цели и период на подготовка. :) :)
не знам какво толкова не харесвате на балгарските протеини.аз освен балгарски други не сам пил.но общо взето съм доволен.
09.12.04
18:33
Ако си се засилил да зимаш протеин вземи си PRO 90 GOLD на Н****M, той е млечно-яйчен, не е по-голяма боза (ако въобще има на къде повече :lol: ) от тези на JK i Biogame, а цената е на половина!
За вносните средностатистическия билдер в родното БГ требе да си оставя заплатата. :cry:
Личното ми мнение е, че млечните протеини на Нутрим миришат на соевите на Биогейм. Млечния на Биогейм си мирише на млечни вещества. Аз съм твърде много млекопитаещ, ама това е все пак субективно. По-интересното е, че Биогейма ми влияе по-добре, а най-добре ми влияе прясното мляко (наблизо има ферма, иначе това от магазина е бозица, вкл. и онова от кутиите). 2 кила мляко обаче надуват много, затова без протеин не може. Западни протеини не съм имал удоволствието да пия.