26.11.04
17:17
Подновявам темата защото явно в старата имаше интерес. Нека тук само да се гласува без да се пише излишно и накрая да видим чий идол е най-популярен!
по-здрави
Бих слозил ,но няма място в анкетата. А и ако няма такъв не гласуваите и това е.
по-здрави
26.11.04
20:40
няма да е лошо да пуснеш снимки на тея пичове малко
И защо ще пускаш снимки? Да не би някой да е забравил името на ИДОЛЪТ си? :lol:
аз нямам идоли и рядко се заглеждам в културистите по списанията, но тези дни попаднах на една снимка, която доста ми хареса. Въпреки очевидната липса на маса в сравнение с бат Рони и компания и не особено големите ръце, предпочитам да изглеждам ето така:
http://pars.data.bg/tom.bmp
Pars, мисля, че иамм книжката (.pdf), писана от тоя пич на снимката “Burn The Fat, feed the Muscle”... ако не се лъжа...
Leo, ако можеш качи я някъде. За мен този пич е интересен, защото ми се струва, че това което е постигнал е предела за един ектоморф без стероиди. Не знам дали е вземал де, но мисля че може да се постигне неговото тяло без “сериозна” химия. А с мъничко по-големи ръце щеще да е абсолютно перфектен.
Съжалявам за офтопика, който напрваихме с Pars, можех да му пратя линковете на ЛС, но реших, че и други биха се зарадвали на тази книга. Ето адресът, enjoy:
http://leogoth.data.bg/books/bb/
Цитат от книжката: “Santa Claus is the archetypical endomorph.” :D :wink:
От изброените най-много се кефя на Христомир.(много пристрастно мнение, признавам) Може да няма физиката на Дориан или Арнолд, но е постигнал много и ще продължава да ни радва с успехите си. :)
07.12.04
12:12
Вин Дизел това е човека - не мога да кажа, че ми е идол - просто на мен ми харесва най-много като телосложение.
07.12.04
13:06
за мен Арнолд си е класика в жанра
Предупреждаван си не еднократно - последно предупреждение всяко следващо твое мнение на маймуница ще бъде изтривано!
head_hunter
Дориан ми е любимец, обаче физиката на Арнолд и Христомир са невероятни, иначе искам да изглеждам като Вин Дизел, защото има добра и балансирана физика, а пък при професионалистите е много тежко 8) Иначе, ако питате Vanisher, кой му е любимец отговора е еднозначен :lol:
16.12.04
02:08
Ми и аз мисля като Pars . На мене не ми харесват много телата на културистите . Предпочитам по-слабо , добре развито и хармонично тяло . Не ми харесвам супер напомпани тела с голяма маса . Предпочитам както казах развито тяло , релефно , хармонично .....
17.12.04
17:17
За мен Флекс Уийлар е най-най големия като фигура, изкучителна симетрия.