23.07.07
17:13
Моля някой ако може да ми изготви диета за стягане на корем + премахване на излишни мазнини от корема ...
Значи вече от 1 седмица тичам по 4 км, карам колело, коремни преси, но ми трябва и диета ... прочетях някъде, че това е ключовата дума към успеха. Новак съм и моля да ме насочите към правия път за стягане на корем + премахване на излишни килограми.
Благодаря Ви предварително.
Темата беше редактирана от user4eto на 23.07.07 19:46.
25.07.07
08:04
НВД потърси в търсчката на сайта
25.07.07
11:09
Да, това ми трябва, но нз коя и викам да не объркам нещо ...
Та ще може ли някой да ми препоръча някоя от сорта:
ставане в еди колко си часа, бягане, закуска еди какво си ...
25.07.07
19:31
Има супер много подобни теми , потърси примерна тема , ще се справиш сам :)
25.07.07
19:37
Опитах се сам да си съставя въпреки, че нищо изобщо не разбирам и за мойте нужди да отслабна малко и да направя ‘плочки’ дали ще стане с тази диета ?
Така:
6:00 - тичане 1 час
8:00 - закуска 50 гр извара+зелена салата
10:00 - 200 гр пилешко месо + 2 банана
12:00 - зелена салата + риба ( каква риба да ям и колко???)
16:00 - стафиди + мляко до 2 %
19:00 - зелена салата + 100 гр пилешко месо + 1 банан
???
Мнението беше редактирано от user4eto на 25.07.07 19:45.
25.07.07
19:52
8:00 - закуска 100 гр извара+зелена салата
10:00 - половин кофичка кисело мляко до 2 % + мюсли с 6 вида ядки
12:00 - зелена салата + 200 гр пилешко месо
16:00 - мюсли с 6 вида ядки + половин кофичка кисело мляко до 2 %
19:00 - зелена салата + 100 гр извара
Промених я малко става ли вече така ?
Мнението беше редактирано от user4eto на 25.07.07 20:02.
26.07.07
19:27
Не си дал никаква информация за себе си - ръст, тегло. Сутринта може да ядеш яйца - дакажем 1 цяло яйце с 2-3 белтъка и фъстъчено масло. 100-те грама извара може да ги сложиш като втора закуска, на обяд яж по 200 гр пилешко месо с 100-200 гр извара. В 16 часа може да ядеш някаква риба с една купичка броколи. И на вечеря пак някакво месо или риба - около 200-250 гр сьомга с с зеленчуци е добра комбинация. Преди лягане 100 гр извара. Не съм сигорен за количествата храна, защото нямам информация за тебе, но горе-доло нещо такова трябва да представлява.
26.07.07
20:02
Значи към 60 кг съм ... на 15 години станах, беше скоро. :) А за височината ми в момента няма как да се премеря ама съм към 170 см ...
Много благодаря предвартилено.
27.07.07
19:21
Значи към 60 кг съм ... на 15 години станах, беше скоро. :) А за височината ми в момента няма как да се премеря ама съм към 170 см ...
Много благодаря предвартилено
Здравейте :)
Искам да попитам ще ми предложите ли какви храни да взимам за да стопя мазнинките около корема,отстрани и отзад :(.
18год ,180 , 62кг нямам проблеми с килограмите но ме притесняват мазнините :(.
Пия само вода и чай на закуска,и от яденетата ям от известно време на закуска и вечер мюсли с кисело мляко с масленост 2% .Незнам на няколко места чета че от мюслитата или от овесените ядки не е могло да се отслабне на някои да но незнам правилното :(
Тестени,благи,пържени неща не ям .Правя си упражнения сутрин: коремни преси-50 на обяд: общо по 100 : 100 коремни преси,100 лицеви опори,100 повдигания на крака 2 вида вдигания ,понякога ги правя и по 120 :)
Много ще съм ви благодарен ако ми предложите някоя диета или поне с какво да се храня за да стопя мазнините :)
Мнението беше редактирано от mi6o91 на 09.03.10 19:49.
8:00 - закуска 100 гр извара+зелена салата
10:00 - половин кофичка кисело мляко до 2 % + мюсли с 6 вида ядки
12:00 - зелена салата + 200 гр пилешко месо
16:00 - мюсли с 6 вида ядки + половин кофичка кисело мляко до 2 %
19:00 - зелена салата + 100 гр извараПромених я малко става ли вече така ?
Виж сега, направи малко сметни, после прочети кога се приемат мазнини, кога белтъци и кога въглехидрати, като разбира се трябва да се съобразиш с часа на тренировката си.
Има една приказка, закусвай като цар, обядвай като селянин и вечерай като роб.
В твоя случай не е така.
Сутрин може да махнеш зелената салата, да сложиш 2 яйца примерно.
Общо взето много малко протеин...
Ако тренировката ти е следобяд, в 19:00 не ти трябва извара, към салатата може да добавиш малко ядки, 1-2 яйца като протеин!
Друго няма да коментирам, защото не знам какво представляваш.
Мнението беше редактирано от fam0us на 09.03.10 20:43.
10.03.10
10:47
fam0us,
като начало ти стани 62кг на 180см и почни кардио и чааааааааааааак тогава съветвай поднормените тийнейджъри да правят кардио.
mish091,
започни да тренираш цялото цяло с тежести. С времето ще качиш мускули и ще свалиш мазнини.
Тренирай с хубава техника и основно между 5 и 12 повторения.
Постави клекът и тягата на първо място в тренировката, но задължително първо се научи да ги правиш с хубава техника.
поздрави
Аз съм момиче на 17,1.63 см и тежа 50-51кг,сутрин няма как да тренирам и тренирам кам 2 часа следобяд и вечер към 8-9.На обяд бягам 10-15 мин на кростренажора после правя към 80-90 коремни... и едни за задните части ама немога да ги обясня,вечер съсщото но без бягане ... И незнам как да се храня ... по едно време спрях напълно да се храня и по цял ден да тренирам .. Общо взето всеки ден си тренирам вече,ама по мъничко..Някой може ли да ми помогне с програмата?
Аз съм момиче на 17,1.63 см и тежа 50-51кг,сутрин няма как да тренирам и тренирам кам 2 часа следобяд и вечер към 8-9.На обяд бягам 10-15 мин на кростренажора после правя към 80-90 коремни... и едни за задните части ама немога да ги обясня,вечер съсщото но без бягане ... И незнам как да се храня ... по едно време спрях напълно да се храня и по цял ден да тренирам .. Общо взето всеки ден си тренирам вече,ама по мъничко..Някой може ли да ми помогне с програмата?
Първи насоки, научи тялото да те слуша, т.е. ядеш това което е естествено и си го виждала в природата или по такъв начин се добива.
Тичането е много приятно и тонизира дали имаш нужда ... ти ще отговориш най-добре.
Тренировки 2 пъти дневно аз лично не съм привърженик, едва ли имаш и достатъчен стаж за такова предизвикателство.
Храната е много важна да е в добри количества, за да може тялото да се изхранва а не да се самоизяжда (ако мога така да се изразя).
Всеки ден да тренираш едва ли имаш и от това нужда, оставай някои ден без да се тормозиш... не се ли възстановиш добре, само ще се дърпаш назад.
Та така като за първи идеи.
Ами преди тренирах по 5-6 пъти на ден по цял ден това правих и без да ям нищо,сега нещо се разболях и почнах да се храня и спрях да тренирам докато се управя... а този път преди да си направя перфектна система няма да почна отново...Тогава реших,че без хранене и много тренировка ще стане .. то даже до преди 1 седмица,ся сам подута и немога да се управя ...прибира ми се корема и пак се подува утре ще отида при лекар...
Ами преди тренирах по 5-6 пъти на ден по цял ден това правих и без да ям нищо,сега нещо се разболях и почнах да се храня и спрях да тренирам докато се управя... а този път преди да си направя перфектна система няма да почна отново...Тогава реших,че без хранене и много тренировка ще стане .. то даже до преди 1 седмица,ся сам подута и немога да се управя ...прибира ми се корема и пак се подува утре ще отида при лекар...
Какво ти каза лекаря ?Ако още не си си спретнала режим погледни НВД, малко повече сметки, но пък знаеш, че правиш нещо.
05.11.13
21:32
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.11.13 11:57.