Въпросче

26.11.04
19:09

Искам да попитам ,като приемам креатин(6гр.) и ако пия алкохол може ли да ми стане нещо. Няква реакция с креатина и алкохола
Пишете на кирилица! Спазваите правилата във форума! Редактирах мнението ви.
емил_мло

Прочети правилата!
Оправи си заглавието!
vanisher

MI

26.11.04
21:54

незнам дали се получва някаква реакция ,ама не е препоръчително да пиеш алкохол.Това е моя съвет и занапред да знаеш че големите резултати идват с доброто хранене и с тренировките,а не с алкохола.
:idea:

27.11.04
15:16

аз не искам да ставам културист или пак кои знае какъв просто не искам да съм клека и да няям никва сила:)

[quote author=“Lamq”]аз не искам да ставам културист или пак кои знае какъв просто не искам да съм клека и да няям никва сила:)

И каква е ролята на алкохола тук? Две ракии за смелост преди големите тежести :)
Алкохола не само че може да реагира със суплементите, но и яко пречи на всякаква тренировка. Ако бързаш с резултатите, по - добре го зарежи.
ДАже и Креатинчо не приемам за добра идея, но пък алкохола си е направо враг на спорта откъдето и да го погледнеш.
Поздрави :)

AR

28.11.04
22:01

че алкохола е враг на спорта е напълно вярно но без да се пие някоя биричка а после малко водка си е направо престъпление за мен.в краина сметка Lamq трудничко ще направиш резултати ако пиеш.а ако ги имаш трудно ще ти бъде да напредваш.казвам го защото аз съм на този принцип ведниж седмично така се напивам че ако ми вземат кръв спокойно могат да я използват като дезинфектант от алкохола вътре.в крайна сметка имах напредък и то никак не беше лош но ако небяха тези купони....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1