нещо бъркам моля за съвет

25.07.07
19:10

Вече 4 месеца най- редовно (водя си дневник по дни и времетраене) си правя кардио тренировка сутрин на гладно по 50 минути (започнах с 40 и постепенно увеличих)до преди 3 седмици ходех и през ден на фитнес следобед(пак редовно)а сега си правя само по 2 кардио-та сутрин-55 мин и следобед по около 30 мин. Та целата ми е задникът и краката(естествено) ама нещо не се топят там сланините(не съм с наднормени кила ама знам че мога и по-добре да изглеждам)та да питам дали не бъркам нещо?относно храната-беелтъчини 2 часас след кардиото и зеленчуци и плодоже на корем...обожавам обезмаслена извара и кисело мляко от 0,5%.ям филе от хек...Уф благодаря предварително и силно се нуждая от помощ

26.07.07
06:44

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 21:48.

28.07.07
09:15

казано от Chu6 на 25.07.07, 19:10:

Вече 4 месеца най- редовно (водя си дневник по дни и времетраене) си правя кардио тренировка сутрин на гладно по 50 минути (започнах с 40 и постепенно увеличих)до преди 3 седмици ходех и през ден на фитнес следобед(пак редовно)а сега си правя само по 2 кардио-та сутрин-55 мин и следобед по около 30 мин. Та целата ми е задникът и краката(естествено) ама нещо не се топят там сланините(не съм с наднормени кила ама знам че мога и по-добре да изглеждам)та да питам дали не бъркам нещо?относно храната-беелтъчини 2 часас след кардиото и зеленчуци и плодоже на корем...обожавам обезмаслена извара и кисело мляко от 0,5%.ям филе от хек...Уф благодаря предварително и силно се нуждая от помощ

Първо, да ти кажа, така е при почти всички дами - първо остлабваме отгоре, най-вече откъм балкона...след много тренировки стигаме до задника, чак тогава следват бедрата...
Както ти е казал Митака, много плодове хапваш - няма скоро да се вталиш. Особено ако са много сладки. Ограничи ги само сутрин - 2 кисели ябълки, лимони, дребни плодчета( то сега няма дребни, ама...). Не яж банани, грозде и круши.
Това кардио е безкрайно много, изобщо слизаш ли от колелото? Няма нужда чак толкова да се потиш на педалите. Моя съвет е да правиш кардиото сутрин, на гладно, не по 1 час вяло и полузаспало, а интензивно около 20-30 минути. Качи степента, така че да не можеш да говориш, когато го караш това каквото и да е... Следобед да си сложиш пак фитнеса. 2-3 пъти седмично, ти ще си решиш, но само с кардио няма да стане. Може да не правиш кардиото всеки ден, а да редуваш тежестите с него.
Успехи!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1