Някой ползвал ли е това? Има ли ефект?
Това са глупости .
Ама ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ! :smirk:
По-евтино ще ти излезе, ако си купиш фолио за печене на мръвки и се омотаеш с него....
21.08.07
12:49
Изобщо не са глупости (макар че да си призная отначало и аз мислех като вас), но си взех оформящия колан и за 2 седмици горе-долу започнах да нося един номер по-малки дрехи, дори без да нося колана, защото с него даже 2 номера). Даже ще си взема и повдигащия им клин! И мерси много за линка, koffee, супер готин магазин е novavtor.com, че даже имат и намаления доста големи, защото по другите места тези клинове бяха по-скъпи, в novavtor цените са най-ниски...
22.08.07
11:02
оххх - бях почнал да пиша един пост и т.н ,но като загледах поста на tanya80 установих , че това всъщност е някой от въпросният сайт novator.com и целта му е просто да направи реклама.
НЕ ВЯРВАЙТЕ на подобни глупости ! С продукти като този единствено можете да се повредите и то МНОГО лошо. Няма зоново сваляне на мазнините , НЯМА и да има такова нещо. Сваля се от цялото тяло като процесът започва от горе-надолу и върви през ръцете и гърдите към талията и ханша. Тялото няма друг избор освен да пази защитата около органите си.
22.08.07
12:20
Значи момчето, което ми го достави ми каза, че не е подходящо за кърмачки, защото кофеиновите добавки по някакъв начин можели да се отразят на млякото, но иначе поне засега проблеми нямам, напротив, даже съм адски доволна от резултата. Аз за сайта го предложих защото там е най-евтино
24.08.07
07:11
да бе - съвпадение. Идваш , регистрираш се на 21 Август и още с първият пост правиш ебем ти и рекламата:
”супер готин магазин е novavtor.com, че даже имат и намаления доста големи, защото по другите места тези клинове бяха по-скъпи, в novavtor цените са най-ниски…”
а резултат няма как да ме убедиш ,че има , защото знам че няма... или ако има той е мимолетен и вдругиден ще се събудиш със същите пропорции. А вредите от подобни стягащи и загряващи клинове и боклуци е , че повишават температурата трайна на места , където има жизненоважни органи - това неминуемо води до проблеми - особено с бъбреците , при жените - яйчниците и т.н.
22.03.08
19:06
да бе - съвпадение. Идваш , регистрираш се на 21 Август и още с първият пост правиш ебем ти и рекламата:
”супер готин магазин е novavtor.com, че даже имат и намаления доста големи, защото по другите места тези клинове бяха по-скъпи, в novavtor цените са най-ниски…”
а резултат няма как да ме убедиш ,че има , защото знам че няма... или ако има той е мимолетен и вдругиден ще се събудиш със същите пропорции. А вредите от подобни стягащи и загряващи клинове и боклуци е , че повишават температурата трайна на места , където има жизненоважни органи - това неминуемо води до проблеми - особено с бъбреците , при жените - яйчниците и т.н.
Напълно съм съгласна с това.Не си ли изгориш мазнинките със спорт - с нищо друго не може.То ако имаше такова чудо за отслабване, надали затлъстяването щеше да бъде световен проблем!
Аз малко ще се отклоня от темата.Пак е свързано с клин.
Питането ми е за термо клиновете,които се продават в магазините за хранителни добавки и спортни принадлежности.От полза ли ще е клина за оформяне ,да не кажа стопяване на задните ми части по време на кардио тренировка или не? По едно време се чудех за термо-колан обаче клина ми се струва по-добрият вариант....Дали?
Тия простотии противоречат на всякакъв здрав разум, физика, химия, физиология и каквата още суб наука се сетите.
Ако някой иска добра форма, трябва да се потруди, нищо хубаво не идва без труд.
Правя паралел със ситуация в която някоя жена иска кожата й да изглежда по-добре и какво прави... купува си фон дю тен. Вместо да седне да научи малко как да си третира правилно кожата и да вземе някаква добавка като бирена мая например...
Относно термоклиновете или още термоанцуги, според мен са много полезни. биха предпозили от микро изстиване, което се случава непрекъснато при човек който спортува. Предназначението им не е с тях да се отслабва, така че ако има такъв ефект, то той е вторичен в ледствие на подобрената циркулация на кръвта. Но Анатема, не съм сигурен да ли говориш за такива термо анциги или някакви други измишлъотини...
Мнението беше редактирано от tpd на 28.03.08 09:29.
28.03.08
13:28
Аз лично ползвам такъв клин - неопренов, по време на тренировка.Но не стоя с него вкъщи и да чакам да отслабна.Ползвам също и неопренов колан, с който си опасвам долната част на корема и паласките.И по време на тренировка ми върши добра работа.Аз съм доволна и съм постигнала добри резултати.
Tpd определено говоря за клиновете,които и ти споменаваш.Точно термо-клина ме интересува.Не съм от хората,които се доверяват на рекламите по медиите и чудесата,които ставали само като пиеш еди какво си хапче или се мажеш с незнам си какъв крем.Бля бля...
Видях едно момче да ползва в залата, ако не се лъжа точно термо колан...,а съм виждала и клинове такива та затова се позачудих дали наистина ефекта и резултата от тях не би бил по- осезаем.Ясно е,че ще се използва при кардио тренировка...
29.03.08
13:56
Тия простотии противоречат на всякакъв здрав разум, физика, химия, физиология и каквата още суб наука се сетите.
Ако някой иска добра форма, трябва да се потруди, нищо хубаво не идва без труд.
Правя паралел със ситуация в която някоя жена иска кожата й да изглежда по-добре и какво прави... купува си фон дю тен. Вместо да седне да научи малко как да си третира правилно кожата и да вземе някаква добавка като бирена мая например...
Относно термоклиновете или още термоанцуги, според мен са много полезни. биха предпозили от микро изстиване, което се случава непрекъснато при човек който спортува. Предназначението им не е с тях да се отслабва, така че ако има такъв ефект, то той е вторичен в ледствие на подобрената циркулация на кръвта. Но Анатема, не съм сигурен да ли говориш за такива термо анциги или някакви други измишлъотини...
От бирената мая не се ли дебелее? Или просто увеличава апетита? И ако кожата има нужда само от изчистване (без пъпки и тн, просто неравности в тена), ще свърши ли работа?
Мнението беше редактирано от why here, why now? на 29.03.08 13:57.
24.02.09
15:37
от бирената мая ли??