27.11.04
00:03
Здравеите хора :) имам мноо ло6 проблем със левя лакут :) От месец се занимавам активно със дигане на йелеза и яко блускам секи ден . Имам програма съвсем нормална, оба4е всеки ден след тренировка работа за бицепс и наскоро лакутя запо4на да ме понаболва доста при което и да е упрайнение намесва6то рацете :(
Слагам некюи налакутници там да има опора и го майа преди тренировка с Фастум Гел ама о6те си ме понаболва но е по малко . Пия Ца,Зн,Мг и секюи витамини поотделно отскоро. Е тюа е :) Плс помогнете ми и кайете ко да праа за тюа рамо за6тото наистина ме притеснява :?: PEACE :)
Пишете на кирилица ! Спазваите правилата във форума! И не исползваите нецензорни думи ,най-малко пък заглавия.Направен е механичен превод на темата ви.
емил_мло
27.11.04
00:59
Ами виж моя въпрос за стави и сухожилия и аз имам проблем с лакутя и нз ко да прая :) я кайи кажи какви витамини земаш поотделно в аптеката продават ли се !!8)
27.11.04
14:03
epa razbira se :) prodavat se u seka apteka (po4ti) ima kalcii na prah i si go raztvarq6 i zobi6 kalcii :)xahhxa
Пишете на кирилица!!!
При още едно нарушение следват санкци!
по-здрави
емил_Мло
Тренираш от един месец, всеки ден, при това всеки ден за ръце?! И после се чудиш защо те болят ставите?
Мен левия лакът ме боли от 14 години (подозирам че съм го оплескал още първите 2-3 месеца). Имаш следните варианти (най-добре всичките):
- мазила - фастум гел или подобни с активни съставки
- добро разгряване и масажи
- намали тежестите, няма да ти се стопят трицепсите от това
- налакътници
- почивка (почиваш ли изобщо?)
11.12.04
11:13
Вижте темата “Чудя се...”Там съм описал моя проблем - досущ,като вашите с лакътя(интересното е,че и при мен е левия :P )
11.12.04
11:25
Гюкозамина е задължителен за всеки с травма.В момента,това е най ефективния суплемент.Пиеш го 2 месеца(от 750мг.,не от 500мг.),след което почиваш,тъй като след тези 2 месеца нон-стоп прием...ти трябва мисля,че месец почивка и пак!Имах идиотски болки в левия лакът(не само при упражнения за ръце,а при всяко едно!).Спрях напълно тренировките,ма напълно и си купих Глюкозамин(приемът му,както казах преди малко е 2 месеца - точно,толкова е и пълната ми почивка(докато изпия 2 опаковки)).Да,мажех го от време на време и с FastumGel,но не това бе причината болките да спрат!Сега,до няколко дни - идващата седмица започвам отново тренировките! :twisted:
П.П.Преди тренировка не го мажи с FastumGel,тъй като то не е за преди,а след тренировка.Разгряващо мазило е BenGay(леко миризливо,но доста полезно).След тренировката вече,мажи с FastumGel(тва,ако те боли).Но братле...,каквото и да си разправяме - Глюкозамин + пълна почивка(около месец за теб(надали травмата ти е толкова лоша,колкото бе моята)Та-а...Глюкозамин + пълна почивка RULEZZZ!!!
Еми и желязо да си всеки ден да блъскаш ще се огънеш.
Хвани почети малко няма да ти навреди преди да правиш самоунищожение
Тея начинаещи кви глупости прават хехе
15.12.04
20:12
10х братлета :)
здрасти маниаци !
правя си сефтето с този постинг ! :lol:
и аз имам проблем с левия лакът, установих че ако му намаля натоварването, но увелича интензитета и броя на повторенията + съкратя почивката, специално при трицепс-упражнения, постигам доста бърз растеж, и сила качих.. та мисълта ми бе- всяко зло задобро.. разбира се ако имате сериозен проблем и болки, задължително е посещението при чичо Доктор..
айде- със здраве !
[quote author=“petrushko”]здрасти маниаци !
правя си сефтето с този постинг ! :lol:
и аз имам проблем с левия лакът, установих че ако му намаля натоварването, но увелича интензитета и броя на повторенията + съкратя почивката
Mалко е объркано тук и не се разбира добре
И какво правиш с мусколите си при това откритие. Вместо да починеш месец-два, ще тренираш така цял живот ли?