30.07.07
16:09
Здравейте, поех ангажимент да помогна на една приятелка, но не съм навътре в тренировките за жени ;)
Става въпрос за момиче на 18 години,165см, 55 кг. Желанието и е да се вкара във форма и да спадне някое и друго излишно кило. Смята да тича и/или да кара колело + допълнителните упражнения за стягане на корема,ханша и бедрата.Отделно от това ще мине на хранителен режим и ще вкараме L-Carnitin или Fat burner. Бих искал да ми кажете, какво, колко и кога. Страх ме е да не съсипя момичето. Казал съм и, че резултат ще има, ако е сериозна. Но всички знаем, че когато резултата не идва, идва и демотивацията. Благодаря ви предварително. Надявам се да се получи интересна тема.
за да не пускам нова тема, намерих тази (и видях, че никой не е отговорил) и реших тук да сложа моя въпрос.
Не ходя на фитнес от бая време (нямам време), сутрин тичам по 30-40мин., а през деня правя упражнения у дома. Понеже правя упражнения каквито ми паднат за ръце (имам гиричка 3кг), крака и корем, не зная колко серии и колко повторения да правя, в каква последователност и т.н. Ако някой е намерил подходяща комбинация от упражнения у дома, която да върши работа, моля ви споделете я тук! Много ще ми помогнете да си подредя режима :)
Мерси предварително!