05.08.07
06:57
Често някой, който е решил да използва аминокиселини се колебае дали да бъдат течни или в таблетна формула. Опитите показват че времето от поглъщането до достигането на аминокиселините в кръвния поток е с около 30%- 33% по-бързо при течните от колкото при тези с таблетна форма. Най- голяма полза от този продукт ще извлекът хората, които тренират тежко и интензивно, при двуразови тренировки и предсъстезателни програми
При използването му получаваме повишаване на мускулна маса в програми за натрупване на тегло. По-добър релеф и запазване на мускулният тонус в програми за редукция на телесни мазнини и общо вазстановяване и укрепване на организма
Информация за продукта
Опаковка: 500ml
Начин на употреба:три супени лъжици преди и след тренировка
Цена: 12,00лв
Това пише в сайта в който го гледах!В момента съм с период на предсезонна подготовка(футбол),което ще рече,че до обяд много натоварвам краката предимно!А привечер ходя на фитнес с цел покачване на ММ което знам ,че е трудно да гу съччетая,но така е лесно няма!Хранителният ми режим е добър!Ще ми свършат ли работа тези аминокиселино да кача някой друг килограм и да се вестановявам след футбола да съм максимално активен в фитнес-а?да пия 2 лъжици преди и след футбола и фитнес-а?какво ще кажете???