05.08.07
20:04
Здравейте,
възраст : 16г
стаж: 4 месеца , първия месец бях на обща тренировка,следващите три се придържах към http://www.bb-team.org/workout/1287 като променях някой неща .
След 2 седмици заминавам на море, после още един ангажимент и общо взето ще направя две седмици почивка от фитнес ( но ше си блъскам секви упражнения за който не се иска фитнес :d ) .От началото на септември се захващам сериозно и с фитнеса и с храненето да кача малко мм .
Досега съм тренирал понеделник+сряда+петък като съм изменял когато съм бил възпрепятстван към други дни но схемата е еднаква 1 ден тренирам 1 почивам като през събота или две съм правил крака защото тичането, велото и футбола ми идваха предостатъчно а и те бяха бая по-развити като почнах . Новата ми схема съм решил да пробвам нещо различно,като ако не издържа се връщам на старата схема - та решил съм да правя :
1ви ден:Гръб + корем
2ри ден:Гърди+20на мин вело
3ти ден: Почивка
4ти ден:Ръце+корем
5ти ден:Крака+рамо
6ти ден:Почивка
и пак отначало . Та въпроса ми е основно добре ли е този начин 2дена трен 1 почивка или не съм дорасъл още :D ( възстановяването си зависи и от хр режим а там се пообразовах доста и сичко е наред ) . и дали подредбата е уместна. Мислех че след гръб и гърди няма да имам сили за ръцете но този ден почивка ми е достатъчен та мерси предварително на тези които ще прочетат цялата глупост :D