Как мислите вие?

07.08.07
07:11

Сложих темата тук,тъй като този раздел е доста по посещаван от колкото “красота и здраве” или поне така аз си мисля..Имам едно въпросче към вас и се надявам всеки който е пробвал това да си изкаже мнението..Какво смятате за антицелулитните масажи и по специално тези които се правят с вендузи (предполагам на всеки е известно какъв е този метод) Въобще не разчитам само на тях, т.е. освен двигателната активност и здравословното хранене в комбинация с този вид масажи? Казаха ми че трябва да се направят 21 процедури без прекъсване иначе курса започва отначало..? Ще съм благодарна на всички които изкажат мнение..Разбира се при всеки организъм е различно и реагира по различен начин,но все пак..? :))

07.08.07
12:59

Защо никой не ми отговаря? Не сте запознати с метода или просто не ви се занимава с банални вече въпроси?

07.08.07
15:24

Има достатъчно теми за целулита, първо.
Раздела не е по-посещаван от който и да е друг, второ.
Аз малко като модераторите взех да се карам, но е така. ;-P
Правила съм си вендузи, сякаш имаше ефект, но много боли, да знаеш. Той целулита сам по себе си е доста болезнен, и с тези топли чашки, като ти влезнат месата боли много....А и за какво да даваш излишни пари, много ли е зле работата, ако не е чак толкоз, можеш и сама да се справиш у дома.
Поздрави!

26.08.07
08:47

Днес ми беше 21та последна процедура, повярвайте ми ефекта е невероятен дано да не е само временно разбира се,но когато човек си пие по 2л вода на ден и се храни здравословно и спортува,смятам че положението ще се задържи така..Но истината е че аз нямах въобще много и много бързо ми се поддаде.. Не се прави със запалени вендузи,както споменахте,те са за друга цел,но има голям ефект,така че който има проблем нека се ориентира към някои добър масажист,е то разбира се много зависи как ти го правят,но моята масажистка няма равна.. :)

DC

31.08.07
10:32

После чакаме снимки , за да видим резултата :P:P:P

02.09.07
10:39

Аз преди няколко месеца си намерих едни силиконови вендузи от магазин за уреди за
домашна физиотерапия и с тях си правя вкъщи този масаж - маже се първо антицелулитен
крем или масло и се притиска вендузата преди да се прилепи към мястото - според силата на
натиска е и силата на вакуума после. След това се плъзга вендузата по тялото - много е лесно.
Наистина ефекта е страхотен. Като се има предвид, че моя целулит беше много, третирах го
по различни начини, но от това видях най-голяма полза. Вакуум масаж - това е, но не е нужно
да се дават по 10 - 15 лева на процедура в козметичен салон - може и вкъщи, стига да си намериш
от тези вендузи. Едната струваше 4-ри лева, бяха опаковани по две, така че не можеше само една
да се купи. Сега в новата фитнес зала, в която ходя има вибромасажор с няколко масажни
колана, от него съвсем пък ми се изчисти целулита. Първо си правя тренировката и накрая, след
кардиото отивам на масажора, преди да започна мажа антицелулитен крем - затоплящ и това
е. Вендузите вече почти не ги ползвам.

14.11.07
12:21

казано от Magnolia на 02.09.07, 10:39:

Аз преди няколко месеца си намерих едни силиконови вендузи от магазин за уреди за
домашна физиотерапия и с тях си правя вкъщи този масаж - маже се първо антицелулитен
крем или масло и се притиска вендузата преди да се прилепи към мястото - според силата на
натиска е и силата на вакуума после. След това се плъзга вендузата по тялото - много е лесно.
Наистина ефекта е страхотен. Като се има предвид, че моя целулит беше много, третирах го
по различни начини, но от това видях най-голяма полза. Вакуум масаж - това е, но не е нужно
да се дават по 10 - 15 лева на процедура в козметичен салон - може и вкъщи, стига да си намериш
от тези вендузи. Едната струваше 4-ри лева, бяха опаковани по две, така че не можеше само една
да се купи. Сега в новата фитнес зала, в която ходя има вибромасажор с няколко масажни
колана, от него съвсем пък ми се изчисти целулита. Първо си правя тренировката и накрая, след
кардиото отивам на масажора, преди да започна мажа антицелулитен крем - затоплящ и това
е. Вендузите вече почти не ги ползвам.

Може ли малко повече информация за самата технология на масажа? Имам предвид как точно се прави.
Благодаря предварително!  :coolsmile:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1