28.11.04
15:10
На 15 години съм и от това лято имам болки в колената когато приклякам леко без тежест. В залата не правя крака, не си натоварвам краката, а ме болят. Най-много ме болят, когато карам колело. Какво да правя?
♠ Здравейте. Моля пишете на кирилица. Запознаите се с правилата на форума. ♠ Leo
Редакция - Мартин
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
И все пак отиди на лекар. При настъпващите изменения през пубертета, доста подобни неща могат да ти се случат. С времето всичко ще отшуми, но не е зле да му помогнеш. Според мен (в случай, че много те боли като клякаш), прави раздвижващи упражнения на колянната става. примерно - сядаш на стола и изправяш крака (в коляното). И така 20тина пъти. измисли си и други варианти ако искаш. След като престанеш да изпитваш болки при разгъването, пробвай да поклякаш без тежест. И така леко леко да невлезеш във форма.
Успех! :)
Не даваш много инфо. Да не си с наднормено тегло.Както каза Martin иди на лекар.Възможно е ако си с наднормено тегло за това да те болят ако лекаря позволява почни клекове отначало с лека тежест после прогресивно я увеличавай.Аз имам такъв приятел Едър но краката са му като сламки просто не са развити и не удържат тялото, и той не може да клекне.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече