15.08.07
09:05
Какво можете да ми кажете за Creatine Ethyl Ester на Power Foods?
В магазина казват че не би трябвало да кача килограми ( целта ми е да увелича малко силата и да възстановявам по - бързо ), но дори да кача в какво ще се изразяват тези килограми ?? На опаковката пише че не било нужно да има зареждаща фаза и този креатин не задържал вода.
В момента взимам Amino2700
Висок съм 176 см, 21 години, 68 кг.
Иска ми се да запазя това тегло.
Предварително благодаря за отговорите и съветите Ви.
15.08.07
10:13
Ако качиш, то ще е мускул (стига да е от креатина). СЕЕ не задържа вода и ще ти помогне да си вдигнеш силовите постижения.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 15.08.07 10:58.
15.08.07
10:44
казано от GH0$T на 15.08.07, 10:15:
За по голяма сигурност предлагам да го комбинираш с адски много вода !
Може ли малко да поразясниш ? Средно изпивам по 3 литра вода на ден + 1-2 чая ... Но мисля че няма да ми е проблем поемам повече течности без да ми е нужно да се наливам ...
15.08.07
10:56
Е, 3 литра са си добре. Това е предпазна мярка срещо негативните ефекти върху бъбреците.
15.08.07
11:09
казано от Ради Хаджирадев на 15.08.07, 10:13:
Ако качиш, то ще е мускул (стига да е от креатина). СЕЕ не задържа вода и ще ти помогне да си вдигнеш силовите постижения.
Имаш предвид хранителният режим ли ?? Ако е за това в момента го дооформям и него. Старая се да е равномерно балансиран. А аминотата ? Да продължавам ли да ги взимам ?
Взех си Creatine Ethyl Ester - малка опаковка ( 60 гр ) на Power Foods. За около 2 седмици ми казаха, че ше ми стигне при следния прием:
2 гр. преди тренировка
2 гр. след тренировка
2 гр. в нетренировъчен ден
Две седмици достатъчни ли са ? Все пак аз не искам да качвам .
15.08.07
11:16
2,5 до 3 грама 30 до 60 минути преди тренировка и същата доза веднага след трен. По време на трен също гледай да пиеш вода.
Аминотата не пречат, но 60 грама от креатина до никъде не са.
За мен 3 литра са малко .. качи още 1 и става по добре . Незнам как ще го пиеш но да те предупредя казват че вкуса му бил повече от отвратителен ..
Аз също мисля да си зема но капсулиран , щото патих от вкус на бцаа(на прах- се едно ядеш катран на прах :sick: ) .
15.08.07
11:37
Малко като офтопик ще дойде, ама искам да си наглася най - накрая нещата ...
Това ми е хранителния режим който последно си съставих:
Закуска:
100 гр. Овесени ядки
30-40 гр. Стафиди
10-15 гр. Мед
10:00 часа
40-50 гр. Ядки ( орехи, лешници, леблебия ... )
1 Кисело мляко 2 % масленост
Обяд
( около 12-13 часа )
100 гр. Ориз
180-200 гр. Пиле ( един път седмично 150-170 гр. риба )
200-300 гр. Салата
15 часа
50-100 гр. Пиле
1-2 филйики хляб бонус ( ама ако предложите нещо друго ше съм благодарен )
17 часа
Е те тука не знам вече
Вечеря:
или в 20:00 - 20:30
или след 22 часа
160-180 гр. пиле
200-300 гр. салата
Това още малко грубичко ама не му е тука мястото по - принцип така че ...
Как ще ми се отрази въпросната добавка ако карам така ?
15.08.07
12:06
Ами през седмицата тренировката ми е от 19:00 - 19:20 до към 21 часа. Прибирам се вкъщи към 22 часа и затова толкова късно вечерям
Значи в 17 ти е предтренировъчното хапване ..
Предлагам за тогава картофи или ориз +месо
15.08.07
13:23
А овесене ядки или Корни примерно не става ли ??
Ако ги ядеш в вода ядките да иначе лактозата е бърз въгле и поне на мене ми чезне силата от секфи бързи въглета преди трен .
Корнито оставям без коментар ..
15.08.07
13:57
казано от GH0$T на 15.08.07, 13:51:
Ако ги ядеш в вода ядките да иначе лактозата е бърз въгле и поне на мене ми чезне силата от секфи бързи въглета преди трен .
Корнито оставям без коментар ..
Мнда, прав си това за Корни-то беше глупаво...
15.08.07
15:34
Лактозата не ти пречи.... Дори като бърз въглехидрат, тя не усвоя цялата... А това за силата си е до човека.
Корнито в зареждащ ден не пречи да го ядеш, иначе през другото време...
16.08.07
10:03
Значи само да се изясня, ако не съм го направил досега. Целта ми не е да качвам килограми. Целта ми е да повиша малко силата и издържливоста. За този креатин ми обясниха, че някои спортисти го взимали с цел да повишат спортните постижения, без да излизат от категорията. От тук стигам до извода че не би трябвало да се получават драстични промени в теглото. Надявам се да не съм се объркал нещо защото ако съм, може да подаря на някого едно малко шишенце креатин етил естер. Моля някой да ми даде отговор и ако се налага да го спирам до де е време !
16.08.07
10:16
С един креатин няма да качиш килограми. Зависи как се храниш де.
16.08.07
12:27
казано от Jorku на 16.08.07, 10:16:
С един креатин няма да качиш килограми. Зависи как се храниш де.
Е, то с всичко е така..
16.08.07
12:29
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27397/ Това ми е режима. Мнения ???
а кое мислите че е по добро, Кре-алкалин или етил естера, защото за естера съм чувал че не е много безвреден, и трябва да се внимава, какво мислите?:)
29.09.08
19:35
Аз лично започвам другият месец прием на Етил Естер. След консултация с представител на silabg.com, разбрах,че с него се постига точно това,което търся - повече плътни и напомпани мускули. Ще споделя резултат след като приключа приема му
29.09.08
20:31
аз като пиех креатина страшно много ме гореше за вода по време на тренировката 1.5 литър вода е пиех за 15-20 мин. без да се наливам
30.09.08
07:14
Ти монохидрат или етил естер си пил?
30.09.08
07:24
CЕЕ за разлика от монохидрата не задържа вода, следователно няма да качите кг. от излишна вода(при монохидрата това ще стане). CЕЕ е ново поколение креатин при което липсфат всички негативни последици на монохидрата(може би почти сички :) ), плюс това получавате доста повече сила и качество. Относно това какъв ефект може да даде един креатин.... независимо това какъв вид е той(с изключение на формулите задържажти вода) пряко от него няма да качите кг. , но той ще ви помогне да направите така безценното последно повторение от серията за дадена мусколна група, от което следва, че ще получите по-големи мусколни наранявания(казано по най-достъпен начин), оточнавям за хората които не са запознати с смисъла на тренировката, че целта на тренирането е именно това, да се създадът колкото се може повече микро мусколни наранявания в мусколното влакно и от последвалото въстановяване те да станат по-големи.
Та изводът е че пряко от креатина мусколна маса няма да получиш, но непряко той е може би най-популярния продук за качване на маса, а специално за твоя избор на етил естер, ще кажа че не си згрешил никак, тази формула е доста ефтина и супер ефикасна, най-хубавото е, че след спирането му, качената от теб мусколна маса, няма да се загуби(ако естествено спреш да се храниш както трябва и се отдадеш на пороци :) )
30.09.08
07:34
казано от Николай Маринов на 30.09.08, 07:24:
CЕЕ за разлика от монохидрата не задържа вода, следователно няма да качите кг. от излишна вода(при монохидрата това ще стане). CЕЕ е ново поколение креатин при което липсфат всички негативни последици на монохидрата(може би почти сички :) ), плюс това получавате доста повече сила и качество. Относно това какъв ефект може да даде един креатин.... независимо това какъв вид е той(с изключение на формулите задържажти вода) пряко от него няма да качите кг. , но той ще ви помогне да направите така безценното последно повторение от серията за дадена мусколна група, от което следва, че ще получите по-големи мусколни наранявания(казано по най-достъпен начин), оточнавям за хората които не са запознати с смисъла на тренировката, че целта на тренирането е именно това, да се създадът колкото се може повече микро мусколни наранявания в мусколното влакно и от последвалото въстановяване те да станат по-големи.
Та изводът е че пряко от креатина мусколна маса няма да получиш, но непряко той е може би най-популярния продук за качване на маса, а специално за твоя избор на етил естер, ще кажа че не си згрешил никак, тази формула е доста ефтина и супер ефикасна, най-хубавото е, че след спирането му, качената от теб мусколна маса, няма да се загуби(ако естествено спреш да се храниш както трябва и се отдадеш на пороци :) )
Много добре казано... няма какво да добавя и да искам!!! БРАВО !!!
30.09.08
19:29
казано от Kevin_Kostner на 30.09.08, 07:14:
естер
казано от Arnold1 на 26.08.09, 09:02:
imali nqkakva visrastova graniza 18 +
Ползвай търсачката, и пиши на кирилица.
27.08.09
17:12
казано от Kevin_Kostner на 30.09.08, 07:14:
ами етилов 1.5 вода си е пиех за някъде около 20 мин. много ме гореше за вода
15.11.09
17:02
Аз си взех CEE на Primaforce , но ми е адски трудно да го приемам . Има солен вкус ..и не ми понася...тааа доста е мъчително вземането му . Някакви идеи как да го приемам и да в същото време да избегна гаденето ( да го разтварям във вода , безалкохолно , мляко и тн. ) Мерси предварително
15.11.09
17:17
Аз бих пробвал с кисело мляко ;) .
15.11.09
18:00
Звучи екстра ...мерси много Гога!