15.08.07
18:06
Че не се храня правилно сутрин като стана веднага ям някоя вафла и после на обед неям толкова и към 7-8 се наям стабилно а знам че това е неправилно ?
16.08.07
10:40
Здрасти,
ами по принцип не си посочил какъв ти е метаболизма, как тренираш, какви са ти целите, но в общия случай закуската си остава основното ядене за деня според мен. Така, че някакъв сложен въглехидрат + белтъчини е добро решение.
Аз примерно хапвам овесени ядки + 3-4 белтъка (варени или на тефлонов тиган). Вариант е и макарони + някакъв протеин или як сандвич с пълно зърнесто брашно и някакво филе.
Ако имаш време за приготвяне на закуската няма да имаш проблем. В момента моята тренировка е рано сутрин (около 7 часа) и първото ми ядене е шейк, после след трен пак шейк и въглехидратно-протеинова храна.
Останалите момчета и момичета във форума също ще споделят своето виждане по въпроса.
Поздрави.
16.08.07
11:09
Еми метаболизамът ми е бърз зимата бях 85 сега отслабнах с 7 кг ама и бързо качвам сеа в момента съм спрел да тренирам ,малко почивка и мисля като почнем училище пак да почвам да тренирам иначе до сега тренирах от 11 часа а като почна даскало от 3 часа ще тренирам