06.12.04
01:04
Дайте коментар и мнение за културизма преди 20-30 години и сега. Арнолд срещу Дориан( или Рони)?
06.12.04
11:26
От година на година обемите стават по-големи.Тези обеми искат по дълбок релеф по голяма сепарация и по сериозни и обосновани тренивровъчни принципи и методики.За мен спорта по отношение на вида върви към по-лошо, но явно хората това искат да гледат “животни” нито един билет от състезание с тях не е останал непродаден нито една касета от филм с тях дори подстрекават да консумираме тези или онези хранителни добавки.Спорта се превръща в една голяма индустрия.Всеки пеценя от какво имат нужда хората към които се цели и гледа да им го даде за да им вземе парите.Няма какво да се лъжем от времето на Арнолд е нямало как да има хора като Рони понеже суплементите и науката в това отношение не е била толкова напреднала.Аз лично не се възхищавам на невероятните тела на състезателите на труда и волята която са хвърлили за да ги постигнат и колкото повече труд и воля толкова по-добър е дадения състезател.Типичен пример е Христомир.Дориан е бил победител не много отдавна но сега няма никакви шансове срещу рони макар да е може би по-голям.Аз лично се интересувам от това какво ще стане след 20-30 години.Какво ще стане със евтините стероидни боклуци по аптеките след като Бг влезе в ЕС.
07.12.04
23:39
дориан да няма никакви шансове срещу Рони ?? Ти от каде падаш ? Дориан в най-добра форма бие рони. А иначе не давайте Арнолд за пример по онова време защото той е момчето на Joe и всичко ново и ефективно е било изпробвано върху него. Не го идеализирайте толкова.
08.12.04
00:23
Моля ти се дориан е мноого назад спрямо Рони.Най-вече като симетрия куца, а може би и като маса!!Падам от едно друго място аз ама като ти казвам се замисли поне.Недей да превръщаш темата във личен спор понеже ще трябва да я моднем.Като цяло на мен лично спорта като визия ми се вижда, че отива на зле.
Мнение - Като симетрия Дориан е по-добре от Рони, заради коермно почяната област. Масата на Рони със сигурност е повече. Арнолд притежаваше най-красивото (според мен) тяло. Нима всички (почти) от Олимпиите не са момчета на Джо. Нещата отдавана отиват натам и “злето” е достигнато и поперминато (пак според мен).
Поздрави!