Кажете си дъмата за таз програмка..

04.03.04
21:38

Сега наскоро едно приятелче( gym-bg :wink:  ) ми предложи следнатa
програма:

упражнение    І  серий  І  повторения

Лег(пирамида)    I   5     I 10-10-9-8-6

Полу лег            I 3   I   6-7

Набиране за врат    I 3   I   6-7
с широк хват

Чукове              I 3   I   6-7

Бутане на щанга    I   3   I   6-7
зад врат         

Згъване с щанга от  I 3 I   6-7
стоеж(упр за бицепс)

Френско            I 3 I   6-7

Та идеята ми беше дали тази програма ще ми помогне да кача бързо
маса, като ще взимам Проейн и Креатин с Глутамин...Програмата ще я
изпълнявам Понеделник, Сряда и Петък - за два месеца най-много.
Взямете в предвид, че съм средно напреднал и не сам тренирал от 1
година. Ако Програмата не е хубава и имате идея за някаква друга
по-опростена може да я напишете. Благодаря предварително :)

04.03.04
21:58

Niama kraka… Vsi4ki muskulni grupi v 1 den e super tupo ne6to, za6toto 6te se skape6. Tazi programa moje da e za mnogo naprednali, no az ti preporu4vam da napravi6 1-2 krugovi trenirovki, za da se vkara6 malko vuv forma i da po4va6:
1den: gurdi i biceps
2den: po4ivka
3den:gruv i triceps
4den: po4ivka
5den: kraka i ramo
6 i 7 den: po4ivka
Kakto znae6 trenirovkata ne e nai-vajnoto za celta ti. Za dietata predpolagam znae6 vsi4ko…

04.03.04
23:23

Мерси,че бързо се намеси и ми даде ниакаква насока...Аз имах леки самнения относно успеха на програмата при мен...Та започнах в понеделник да тренирам, като понеделник си го изпълних по старата програма (гърди) и в сряда направих тази тренировка като я изпълних без почти никакви затруднения (може би на фона на миналогодишните ми тренировки при които едно прятелче ме изцеждаше като лимон...в смисъл ме караше да правя упр. с около 90% - 100% от максимума ми и понеже изнемогвах естествено на 3тата серия ми помагаше с некои пръст само и само да избутам точните повторения...примерно лег дърпах 80кг 3-4 пъти той ме караше да права 6-7…не искам да казвам за напрежението на нервната ми система след 1 месец по таз програмка...). Та след като не ме затруднява програмата да продължавам ли по нея ?? Аз следващата седмица ще я направя както ти каза но след това да я почвам ли пак тази програма ? Мерси страшно много за помощта :) и да кажа че досега не сам правил крака понеже ме наплашиха тука едни изроди с несъразмерни тела дето на фона на краката им телата бяха просто смешни..и аз реших че не искам да ставам като тях...Иначе диетата я правя и зимам некви допълнителни разтворими витамини( в тях има сичко от серията Б, боитини, витамин а,ц и мноого други)...Пия много вода... НЕзнам какво повече...

04.03.04
23:32

Spored men prosto ne triabva da se trenira 1 muskulna grupa po pove4e ot 2 puti na sedmica. I to maximalno 1 goliama trenirovka i 1 malka. Prosto za masa e vajno da ne pretrenira6. Po-dobre da trenira6 po 1 put v sedmicata, otkolkoto po 4-5. Triabva da nablegne6 na hranata. Za trenirovkata :arrow:  nikoga ne trenirai do otkaz za masa. Pove4e po4ivka i vuzstanoviavane i po-malko serii i povtorenia.  Pii si protein4eto i creatina i niama6 nikakvi problemi.

GY

06.03.04
11:20

A ve Programata sam q zel ot Knigata na Arnold Sharzeneger: }
Za krakata prosto sum izpusnal klekove :} tfa sa usnovni uprajeniq !

Uspehi

GY

06.03.04
11:22

Da ve muskul praf si ;}}}}} kato se zamisli6 ... peroroma sry ;}
Programata ne e mnou dobra :} shte pomislq varhu neq :}}}

uspehi

12.03.04
20:15

sa razkarah taia programa na gym-bg i po4nah po slednia na4in:
ponedelnik: gardi i ramo
sriada: triceps i korem
petuk: biceps i grub

ta hrana se po 4-5 puti na den sus bukvano svinski dozi hrana, pia si creatin4eto i proteina, pia nekuv multivitamin, spq po nai malko 12 4asa na den i rezultata be6e : 4 kg masa kum li4noto mi teglo za 2 sedmici!
na leg durpam s ~10 kila pove4e i prosto se 4ustvam super!!!
10x pak za savetite mr.muskul!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1