Много ли се храня или малко?

MI

24.08.07
08:57

Здравейте.
Може би въпросът ми звучи абсурдно, но от три седмици и повече тренирам почти всеки ден (веднъж седмично умишлено си давам почивка). По около 30 минути за корем и няколко серии упражнения за дупе и после 50 минути кардио на велото. При кардиото не кръшкам, постоянно си следя пулса и темпото и не си правя “почивки”.
През това време нещата, с които предимно се храня са плодове (праскови и диня), ядки (леблебия) и мелчни изделия (кашкавал, сирене и обезмаслено мляко - прясно и кисело). Случвало ми се е да хапвам и други работи като лимон, печен ориз, филия ръжен хляб, пилешко или парче натурален шоколад, но не бих казала, че съм прекалила с тях.
Пия по около три литра вода на ден.
Не съм очаквала кой знае какви резултати за три седмици, но кантарчето не помръдва... Единственото, което се забелязва е, че коремът ми е станал по-стегнат, но що се отнася до моята проблемна зона (бедрата)... Имам чувството, че нямам напредък.
Какво е удачно да направя? Да се храня по-малко? Кое да спра?
Или да започна да се храня повече?

Чудя се дали да не бия шута на кантара и да започна да действам със сантиметъра, но той ми се струва по-субективен...
Висока съм 163 см и тежа 51 килограма.

Къде ми е проблемът? Очаквам твърде много за твърде кратко време или “програмата” ми е генерално сбъркана? :-S

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1