Тренировки - Алкохол

VE

25.08.07
15:30

Здравейте билдъри:)Тренирм повече от 2 години сериозно в залата.Не употребявам алкохол и цигари, но имам един въпрос.Ще навреди ли и до каква степен примерно един път в седмицата, ако си позволим алкохол да кажем в дискотеката...Как смятате вие?Хайде очаквам вашите отговори.По-ЗДРАВИ:)
П.С. - Не да се напием като СВИНЕ, а за настроение...бири примерно :) или уиски нещо от сорта :P

25.08.07
16:13

Бирата Попринцип е полезна но зависи от количествата... :) Ако се наквасиш, после коремчето ще се покаже , а Твърдият алкохол има немалко калорий :) !

25.08.07
17:23

Еми то така се почва.Една бира,едно уиски и няма да усетиш как си станал алкохолик.Пази бъбреците и черния дроб да не ги повредиш.

25.08.07
17:57

принципно е кофти забавя се много белтъчния синтез чустваш се зле на другия ден не ти се тренира,не е работа ако си се фанал сериозно и гониш цели ако тренираш за здраве що да не си позволиш 1 вечер в седмицата,все пак тогава не си отдаден на спорта а той е просто хоби така да се нарече,но ако имаш амбиция и гониш цели не ти препоръчвам да пиеш или поне не да злопотребяваш ;)

25.08.07
18:29

Няма нищо лошо в това един до два пъти да пиеш алкохол, но стига да е в нормални количества. Не се наливай като “свиня” (извинете за израза), но си е напълно човешко това. Наистина не трябва да си се вманиачил чак толкова много в тренировките, че да спираш и удоволствията. От един път няма нищо да прецака тренировката ти. Аз не съм близвал никакъв алкохол вече 7 месеца (нито бира, нито уиски, водка..) и се чувствам перфектно и не смятам засега да пия, но все някъде по някакъв повод ще изкочи и “щъ не щъ” ще пия ;)

26.08.07
08:10

редовно събота си пия по 3-4 големи  но не и газирано ... и в същото време съм на НВД и си свалям килограмите по график не ти пречи стига да не се олива човек
ето малко инфо за алкохолите

Алкохол    ml   Въгл, g   kcal
Бейлис    50   5   120
Бира    500   12   167
Бира, светла    500   7.5   145
Вино, бяло    100   1   65
Вино, десертно    100   6   90
Вино, розе    100   2.4   62
Вино, червено    100   0.5   70
Водка    100   -    231
Джин    100   -    231
Мартини    100   4   175
Перно    100   4.3   140
Ром    100   -    231
Тиа Мария    100   3   155
Уиски    100   -    250
Шампанско    100   3.7   126

VE

26.08.07
19:58

Благодаря ви много за отоговирте:) Но аз не се НАПИВАМ,а пийвам, щом на другия ден съм си О.К :)

То и това е достатъчно. Подкрепям Тео ;)

VE

27.08.07
08:31

Дам разбирам.Ами аз тренирам, за удоволствие иначе нямам за цел да ставам професионален културист, но въпреки това пак си имам цели ... всеки има цели.Благодаря.

27.08.07
14:14

Тфа не значи,че ако не иска човек да става професионалист може да са налива с едно кило водка секи ден и да си мисли,че ще постигне нещо :)

IN

27.08.07
16:45

Пий смело и не се замисляй толкова-колкото повече мислиш за тва,толкова по лошо става ;)

27.08.07
18:33

Според ме не това е строго индивидуално.Всеки зависи как разгражда алкохола.Аз лично твърд алкохол не пия,но бира си пия колкото си искам дори когато съм на диета.И резултати пак има.Точно тук е тънкото според мене.Да усетиш от какво точно се нуждае организма ти и как се справя с него.На мене лично всякакви въглехидрати не ми оказват никакво влияние ,ако съм решил да свалям,но виж мазнини веднага ми се “лепят”.Добре е всеки да усети с какво горе-долу се справя организма му най-добре и да набляга над него.Малко се отклоних ,но на мене това ми костваше години :coolcheese:

28.08.07
14:57

Баси, не е чак толкова лошо да се пие по малко, с граница.
Преди лятото бях се зарекъл да не близна капка алкохол за около 3-4 месеца и като ходим с приятелите по дискотеки и барове аз пиех само натурален сок и се чувствах някак глупаво. Сега ще ми кажете, че всичко е до лична нагласа и до самовнушение, ама не е баш така. Е кво? И като не пиех и като пия по малко пак си имам прогрес в тренировките, така че аз съм ЗА минималната употреба на алкохол, за предпочитане бира или вино.
По дискотеките не ви препоръчвам да пиете твърд алкохол, защото голяма част от собствениците правят разни “магии” и смесват във водката например вода и спирт. Е не съм казал задължително да ми вярвате, но съм го чувал от доста хора, работили като бармани.

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 28.08.07 14:59.

VE

14.10.07
22:44

Благодаря за отговорите отново.

15.10.07
08:02

Виж винаги съм казвал,че алкохола се ползва с чалъм.Много е важно какво пиеш и с КАКВО.Ако да кажем последното ти ядене е в 7-8 ч и след два часа като излезеш и след това продължиш някаде :Д няма проблем да пиеш 2-3 бири(както се досещаш без мезе,биреното коремче не се получава от бирата,а от мезето комбинирано с бира),че даже и по-лесно ще се замоташ.Разбира се да не го правиш всеки ден.

Мнението беше редактирано от Финдо на 15.10.07 08:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1