28.08.07
18:37
С приятели решихме да започнем( не ни питайте защо):)Луд умора няма!:)
Обаче някой знае ли отделните наименования на етапите при вдигане, те са 2.
Но кои точно??/
1Тласкане
2.Изхвърляне
Дали са тези, много ще съм благодарен ,ако някой има инфо по въпроса, важно е!
Благодаря!
29.08.07
03:45
Да ти кажа под секрет, че нищо не разбрах...
Тласкане ми звучи като сране, виж изтласкване по звучи като за “щанги”.
Изобщо... Наспи се и пробвай пак да зададеш въпроса, ама тоя път го синтезирай като хората.
29.08.07
08:17
ако си от софия що не идеш на славия там има зала на щангисти все някой ще ти ги обясни и то истискиразбира4
30.08.07
12:34
ОМГ! Тласкането е по състезания, имаше некаде видео. Взимаш щангата от земята, дигаш я върху гърди, от там я дигаш нагоре, като през тва време си прав. Изтласкаването е горе-долу същото, но всичко се прави наведнъж. Вижте, не сте ли гледали състезания по дигане на тежести? Ей тва дет го правят с повече тежести е изтласкване, а тва с по-малко е изхвърляне.
ПП: Трабва да ва е срам, щото съм на 14 ненавършени и знам повече от вас :P
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 30.08.07 12:36.
30.08.07
17:23
ОМГ! Тласкането е по състезания, имаше некаде видео. Взимаш щангата от земята, дигаш я върху гърди, от там я дигаш нагоре, като през тва време си прав. Изтласкаването е горе-долу същото, но всичко се прави наведнъж. Вижте, не сте ли гледали състезания по дигане на тежести? Ей тва дет го правят с повече тежести е изтласкване, а тва с по-малко е изхвърляне.
ПП: Трабва да ва е срам, щото съм на 14 ненавършени и знам повече от вас :P
Хах .. наистина си научил сериозна терминология :)
По темата: http://www.bb-team.org/articles/comments/787/
Прочети тази тема и може би ще намериш това което търсиш
Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 30.08.07 17:24.
31.08.07
09:37
Да така е, аз съм терминологичен речник :coolgrin: . http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27551/ виж тва. Цъкни и на дадения в темата линк и ще видиш какво означава изтласкване. Изхвърлянето е подобно, но на веднъж, без почивка върху гърди и е, как да ти кажа с едно малк0 по-различно движение. Успех.