29.08.07
16:08
Здравейте, днес ми направиха програма за фитбес и искам да попитам някой подходяща ли е за мен. АЗ искам да отслабна. Ето я и програмата:
1.кардои-15 мин.
2.ходене на пътека-10 мин.
3.крос-овър-15 мин.
4.преси-3 мин.
5.лег. преси
6.хапади
7.гърди на машина
8.кардио-15 мин.
9.крос-овър-15 мин.
10.преси-3 мин
Това е програмата.Искам да питам и още нещо.В момента пия едни таблетки казват се’‘G T F organic chromium” подходящи ли са или да ги сменя с други?Моля пишете благодаря предварително
29.08.07
18:58
То само с тренировки ако се отслабваше... Трябва си и диета, така се отслабва най-ефикасно.
Чети за НВД и успех.
29.08.07
19:54
НВД не за всеки ако си по младичка например под 20 и още растеж по добре РБД - с цел сваляне !! а и да не си РБД е по лека диета и не изклучва толко мноо ваглехидратите !!!
30.08.07
16:29
Еми да, естествено, че пазя диета. В момента съм на НВД,Просто исках да разбера дали програмата е добра и също хапчетата
Програмата ти е почти безполезна според мен, вътре няма качествени упражнения нито дори техни по малко интензивни варианти, упражненията вътре са с минимален ефект.
05.09.07
13:53
От ходене на пътека няма смисъл, ходи си навънка. Но не мислиш ли че ще се преумориш? Ако от скоро тренираш тая програма ща съсипеш! А ако не ядеш достатъчно няма да има никакъв ефект.
05.09.07
23:18
Нещо не съм съгласен с тая програма. Може автора й да влага някаква логика в нея затова не смея да я определя като лоша.
Моя съвет е да си действаш по нещо класическо. Имам предвид например сплит разделен на горна и долна част, като за горна част имаш по 2 упражнения за големите групи и по 1 за малките, а за долната(демек краката) вече е малко по - сложно(не е сложно просто упражненията са идентични). Та тия 2 тренировки си ги редуваш и готово. Естествено кардиото ще ти е да кажем най - важната част след тренировка по 20 минути и с всяка тренировка или 2 тренировки увеличаваш по 1 минута. Отначало праскаш 7-8 минути загрявка пак с кардио и готово.
Обаче не казваш точно целите си и аз малко гадая :)
Вземи драсни малко повече в тая тема или ми пиши ЛС.
06.09.07
08:38
Хвърли едно око на тези програми:
http://www.bb-team.org/workout/1323
http://www.bb-team.org/workout/1286
http://www.bb-team.org/workout/1360
http://www.bb-team.org/workout/1388
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 06.09.07 08:39.
извинявам се, че слагам поста си тук, но не счетох за необходимо да пускам чак нова тема..
Та въпроса ми е: чудя се да си купя ли хапчета л-карнитин при условие, че не спазвам строга НВД, тичам сутрин, а у нас правя допълнително упражнения? 167см съм някъде и 58-59кг. Има ли смисъл (и съответно по колко да пия) или да не давам 15-20 лв на вятъра?
Мерси!
казано от Elitsa на 10.09.07, 08:56:
извинявам се, че слагам поста си тук, но не счетох за необходимо да пускам чак нова тема..
Та въпроса ми е: чудя се да си купя ли хапчета л-карнитин при условие, че не спазвам строга НВД, тичам сутрин, а у нас правя допълнително упражнения? 167см съм някъде и 58-59кг. Има ли смисъл (и съответно по колко да пия) или да не давам 15-20 лв на вятъра?
Мерси!
Здравей!
Защо не направиш “по-строго” НВД и не пробваш така? А може и хапченца да си вземеш, само че те сами по себе си нищо няма да направят, диетата и гимнастиката са по-важните.
ами много ми се иска да направя строга НВД, но все нямам възможност.. бачках на морето до сега, тук у нас не става, а след 20 дена почвам в университета,а там се храня още по- нередовно (впреки, че се старая..)
казано от Elitsa на 10.09.07, 15:50:
ами много ми се иска да направя строга НВД, но все нямам възможност.. бачках на морето до сега, тук у нас не става, а след 20 дена почвам в университета,а там се храня още по- нередовно (впреки, че се старая..)
На мен ми се струва, че доцентите ще са ти достатъчно липотропни :coolgrin:
Ако искаш може да вземеш малко да пийнеш, но не български продукти. Купи си някой фет-бърнър, вместо Л-карнитин. Аз доста изстрадах заради един български боклук и те съветвам да не ги пиеш родните добавки! Сега си пия един много приятен на MLO, той е термогенен и ми е някакси весело :lol:
Поздрави!