Проблемче

30.08.07
07:07

От известно време ми се затруднява ходенето по голяма нужда :0 В момента съм на нвд,дали е възможно от това да е ?Бях чел тука за някакви фибри,обаче каде се съдържът или от каде да си ги зема : 0 Сещам се само за млекото “активия” обаче след като съм на нвд ...незнам май не е вариант :)

П.С Тук ми се стори най-правилното място за темата.Ако искате я местете. :)

30.08.07
07:39

Може да е от много неща .
Има едни хапчета LEX S или LAX S Те са за разхлабване .

30.08.07
07:54

казано от GH0$T на 30.08.07, 07:39:

Може да е от много неща .
Има едни хапчета LEX S или LAX S Те са за разхлабване .

Примерно ? Какви неща?Изброй няколко.

30.08.07
07:54

зелен чай

30.08.07
07:55

казано от spawnbg на 30.08.07, 07:54:

зелен чай

Ще пробвам,мерси.

30.08.07
08:00

Примерно си ял круши  :lol:  от тях запичаше . Може и рязкото влизане в нвд да е довело до това . Повиши нивото на фибри за 1-2 дена да видиш как ще ти се отрази (сега съм пуснал тема щото ми убягват храни с високо съдържание на такива елементи) .

30.08.07
08:11

казано от GH0$T на 30.08.07, 08:00:

Примерно си ял круши  :lol:  от тях запичаше . Може и рязкото влизане в нвд да е довело до това . Повиши нивото на фибри за 1-2 дена да видиш как ще ти се отрази (сега съм пуснал тема щото ми убягват храни с високо съдържание на такива елементи) .

Да,вчера изядох една : )Не се здържах. :)Еми вече няма да ям.Аз пък бях чувал,че от круши се ходело ма явно пак някакви глупости съм чул.Както и да е , ще следа темата ти за храните с фибри  :)

30.08.07
08:43

Не съм 100% че крушите запечатват , но на секи организъма е различен и човек трябва да разбере кое как му влия ;) .

30.08.07
08:44

Зелен чай, шоколадчета комфорт-за диебетици е по-добро, защото няма захар, английска сол-методи колкото щеш.

Всеки с проблемите си.Аз моя протеин като го изпия и имам точно 30 секунди да стигна до кенефа,че иначе става.. :D

ВН

30.08.07
16:58

Има 2 възможности:
1. липса на фибри - увеличи зеленчуците (зеле, броколи, карфиол и др.)
2.  влошен киселинно-алкален баланс вследствие на кетозата - пий само алкална трапезна вода.

30.08.07
20:44

Много запичат дренките и ориза.Стипчивите плодове имат силно запичащо действие.От естествените неща опитай с мед.Няколко супени лъжици в буркан от компот пълен с вода.Пий колкото можеш повече.Много ефикасна за деца е запарка от сушени сливи.Пълниш голяма керамична водна чаша със сушените сливи.Заливаш с вряла вода и покриваш чашата.После изяждаш сливите и изпиваш отварата.При деца ефекта е експлозивен.Помага и на възрастни.В големите хипермаркети има билков препарат на доктор Милко Тошков за разслабване.На таблетки е.Можеш да опиташ също Дуфалак или Рициново масло.За най-тежките случаи е Бисалакс,който има силно дразнещо действие на червата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1