Здравейте трябва ми нещо за възстановяване

WI

31.08.07
08:49

ама не искам да качвам маса и разни такива работи просто ми трябва нещо, че да се възстановявам по бързо понеже месото е рядко срещана екстра в менюто ми пък от добавки нищо не разбирам
та въпроса ми е нещо за възстановяване (по възможност с марка) и витамини за спортисти които смятате че са добри

31.08.07
10:21

10 дневен прием на Sargenor (Сарженор - http://www.ecopharm.bg/lang_bg/product.php?id=34 ) против умора е добър вариант, НО ще трябва да оправиш:
- съня
- храненето

WI

31.08.07
17:02

ами храненето няма как да го оправя понеже нямам пари да се храня пълноценно
мисля че спя достатъчно спя по поне 8 часа на ден
въпроса е че всяка седмица имам мускулна треска от една и съща тренировка бях по добре когато не тренирах за крака понеже си бях счупил глезена ама сега вече като се оправих и почнах да тренирам и за крака и ме тресе и умората и треската

31.08.07
20:24

казано от WindChaser на 31.08.07, 08:49:

ама не искам да качвам маса и разни такива работи просто ми трябва нещо, че да се възстановявам по бързо понеже месото е рядко срещана екстра в менюто ми пък от добавки нищо не разбирам
та въпроса ми е нещо за възстановяване (по възможност с марка) и витамини за спортисти които смятате че са добри

Отговара на въпроса ти е яйца - евтини и с висока биологична стойност.

31.08.07
20:31

аминокиселини, глутамин... Витамини на Юнивърсъл - дейли уан.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.08.07 20:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1