01.09.07
22:24
здр. как сте
от доста време не съм минавал край форума и гледам нови хора има, което не е лошо, ама да питам влизат ли старите играчи тук, като мансон, ванишер, астор , йода, джей си и там другите /изтървал съм доста сигурно, ама дано не се обидят/от преди година някъде?
как я карате с трнировките напредвате ли? аз имах няколко сериозни контузии и затова ме нямаше дълго време ама малко по малко се завръщам към спорта!
айде успех ! :)
01.09.07
22:26
vanisher не особено, manson да(сега е Ради Хаджирадев), АСТОР... рядко, Йода изобщо не, Jay_C доскоро го мярках ама и той зачезна. Абе слаба работа. Не е като едно време :D
01.09.07
22:29
Почти всички от известните “стари” играчи преглеждат форума, нали им знам логовете кой, кога, какво. :) Повече пишат новодошлите, което е нормално, следейки какво се случва през последните три години тук.
01.09.07
22:40
на jorku и admina-a да се извиня, че съм ги забравил да ги постна в топика на темата,ама браво, че сте редовни и успех с трена и форума !гледам много по готин е вече! ;-)
01.09.07
22:41
И по-готин ще става, като се събират подходящите хора. :)
02.09.07
11:52
realityman, здрасти, здрасти :) Не са се променили много работите .. въпросите са същите, само някой продукти са различни :) Който когато има време пише, но няма я добрата стара активност :cheese: Емил_МЛО уж писа, че вече ще следи форума, но пак се загуби ..
поздрави :coolsmile:
03.09.07
06:24
И аз съм тук :-)
Здравей
И аз напредвам лека полека.
Има много нови хора - те да пишат, а ние с каквото можем помагаме.
Не пиша много напоследък, но чета редовно форума (то какво друго да правиш на работа :)).
Риалитиман, радвам се, че отново се завръщаш.
И аз направих малка пауза, но само със форума не и с тренировките.
Засега само чета, но като гледа май няма да има нужда да пиша, като гледам колко се е разраснал форума откъм потребители. Спомням си когато се регистрирах бяха около 1500. ;)
05.09.07
05:57
Хай!
:)
Здрасти! :red: Наистина влизам рядко,ама остана ли малко пред компа не пропускам да прегледам как са нещата тук,макар че рядко пиша.Честно казано и тренировките ми не са особено постоянни...но се опитвам пак да стана сериозен колкото преди :-P Няма как живота си върви ,излизат и други неща,никак не маловажни,някои непредвидени,други планирани отдавна...Важното е да сме здрави пък другото се нарежда.А когато мога да помогна с нещо винаги съм на среща.Надявам се, че ще има и по-активни периоди :)
05.09.07
22:14
Някой може да се е сгодил, оженил ... деца, нова работа. Поколенията се смениха, ако трябва да бъдем честни - от форум и срещи в Ботуша, ентусиастите минаха на майспейс и разните социални мрежи, които деформирана социалните контакти. :) Ще има необходимост на пренастройка вероятно.
05.09.07
23:34
realityman аз не разбрах връщаш ли се пак тука официално?
казано от Димитър Михайлов на 05.09.07, 22:14:
Някой може да се е сгодил, оженил ...
Проницателен както винаги. :)
06.09.07
06:32
казано от Jay_C на 06.09.07, 06:20:
казано от Димитър Михайлов на 05.09.07, 22:14:
Някой може да се е сгодил, оженил ...
Проницателен както винаги. :)
Е, то шсе чуе :) Освен ако Митака не е присъствал тайно на някоя сватба и да е измислил този начин да ни го съобщи :)
По-здрави!
06.09.07
06:58
През 99-та се ожених за BB-Team, осма година пълна лоялност. След това през годините правих по-малки сватби с разни технологични джаджи, които стимулираха лоялността ми към първата сватба. :)
06.09.07
08:26
казано от Димитър Михайлов на 06.09.07, 06:58:
През 99-та се ожених за BB-Team, осма година пълна лоялност. След това през годините правих по-малки сватби с разни технологични джаджи, които стимулираха лоялността ми към първата сватба. :)
Малък си се оженил ;-)
06.09.07
12:20
казано от Jorku на 05.09.07, 23:34:
realityman аз не разбрах връщаш ли се пак тука официално?
ще влизам във форума доста по-често! ;-)
realityman Тук съм и аз. Поздрави.Всеки ден влизам преглеждам (доколкото имам време, че нещо много работа се отвори) теми и мод-вам където трябва
Сега идват студени дни и ще има повече време за любимия форум (и спорт)
Пък и www.gohard.org ми е на главата трябва и за там време :cheese:
Мнението беше редактирано от ASTOR на 06.09.07 20:45.
06.09.07
20:45
Мдаа. И аз одавна не бях влизал във форума и гледам, има доста промени във всичко. И преди и сега рядко се отзовавам да пиша, поради рядкото ми сядане зад компа. Обещавам когато имам възможност ще се отзовавам. Късмет на всички! :)