за старите играчи!

RE

01.09.07
22:24

здр. как сте
от доста време не съм минавал край форума и гледам нови хора има, което не е лошо, ама да питам влизат ли старите играчи тук, като мансон, ванишер, астор , йода, джей си и там другите /изтървал съм доста сигурно, ама дано не се обидят/от преди година някъде?
как я карате с трнировките напредвате ли? аз имах няколко сериозни контузии и затова ме нямаше дълго време ама малко по малко се завръщам към спорта!

айде успех ! :)

vanisher не особено, manson да(сега е Ради Хаджирадев), АСТОР... рядко, Йода изобщо не, Jay_C доскоро го мярках ама и той зачезна. Абе слаба работа. Не е като едно време :D

Почти всички от известните “стари” играчи преглеждат форума, нали им знам логовете кой, кога, какво. :) Повече пишат новодошлите, което е нормално, следейки какво се случва през последните три години тук.

RE

01.09.07
22:40

на jorku и admina-a да се извиня, че съм ги забравил да ги постна в топика на темата,ама браво, че сте редовни и успех с трена и форума !гледам много по готин е вече! ;-)

И по-готин ще става, като се събират подходящите хора. :)

realityman, здрасти, здрасти :) Не са се променили много работите .. въпросите са същите, само някой продукти са различни :) Който когато има време пише, но няма я добрата стара активност  :cheese: Емил_МЛО уж писа, че вече ще следи форума, но пак се загуби ..

поздрави  :coolsmile:

HE

03.09.07
06:24

И аз съм тук  :-)
Здравей
И аз напредвам лека полека.
Има много нови хора - те да пишат, а ние с каквото можем помагаме.

03.09.07
08:01

Не пиша много напоследък, но чета редовно форума (то какво друго да правиш на работа :)).

04.09.07
19:26

Риалитиман, радвам се, че отново се завръщаш.
И аз направих малка пауза, но само със форума не и с тренировките.
Засега само чета, но като гледа май няма да има нужда да пиша, като гледам колко се е разраснал форума откъм потребители. Спомням си когато се регистрирах бяха около 1500. ;)

Хай!
:)

05.09.07
18:05

Здрасти! :red: Наистина влизам рядко,ама остана ли малко пред компа не пропускам да прегледам как са нещата тук,макар че рядко пиша.Честно казано и тренировките ми не са особено постоянни...но се опитвам пак да стана сериозен колкото преди :-P Няма как живота си върви ,излизат и други неща,никак не маловажни,някои непредвидени,други планирани отдавна...Важното е да сме здрави пък другото се нарежда.А когато мога да помогна с нещо винаги съм на среща.Надявам се, че ще има и по-активни периоди :)

Някой може да се е сгодил, оженил ... деца, нова работа. Поколенията се смениха, ако трябва да бъдем честни - от форум и срещи в Ботуша, ентусиастите минаха на майспейс и разните социални мрежи, които деформирана социалните контакти. :) Ще има необходимост на пренастройка вероятно.

realityman аз не разбрах връщаш ли се пак тука официално?

06.09.07
06:20

казано от Димитър Михайлов на 05.09.07, 22:14:

Някой може да се е сгодил, оженил ...

Проницателен както винаги.  :)

казано от Jay_C на 06.09.07, 06:20:

казано от Димитър Михайлов на 05.09.07, 22:14:

Някой може да се е сгодил, оженил ...

Проницателен както винаги.  :)

Е, то шсе чуе :) Освен ако Митака не е присъствал тайно на някоя сватба и да е измислил този начин да ни го съобщи :)
По-здрави!

През 99-та се ожених за BB-Team, осма година пълна лоялност. След това през годините правих по-малки сватби с разни технологични джаджи, които стимулираха лоялността ми към първата сватба. :)

FZ

06.09.07
08:26

казано от Димитър Михайлов на 06.09.07, 06:58:

През 99-та се ожених за BB-Team, осма година пълна лоялност. След това през годините правих по-малки сватби с разни технологични джаджи, които стимулираха лоялността ми към първата сватба. :)

Малък си се оженил  ;-)

RE

06.09.07
12:20

казано от Jorku на 05.09.07, 23:34:

realityman аз не разбрах връщаш ли се пак тука официално?

ще влизам във форума доста по-често!  ;-)

06.09.07
20:44

realityman Тук съм и аз. Поздрави.Всеки ден влизам преглеждам (доколкото имам време, че нещо много работа се отвори) теми и мод-вам където трябва
Сега идват студени дни и ще има повече време за любимия форум (и спорт)
Пък и www.gohard.org ми е на главата трябва и за там време  :cheese:

Мнението беше редактирано от ASTOR на 06.09.07 20:45.

GA

06.09.07
20:45

Мдаа. И аз одавна не бях влизал във форума и гледам, има доста промени във всичко. И преди и сега рядко се отзовавам да пиша, поради рядкото ми сядане зад компа. Обещавам когато имам възможност ще се отзовавам. Късмет на всички! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1