Здравеите може ли да ми дадете примерна тренировка.

SA

03.09.07
18:27

Здравеите.Може ли някои да ми напи6е примерна тренировка по кикбокс или бокс. Таикато аз само боксирам на кру6а  и някои пут с тежести по 2..3 кг пак боксирам но някакви по специви4ни упражнения и като  цяло на4ин на трениране ако може да ми предложите. Извинявам се  таи като темата не е сварзана с бодибилдинг-а но от никаде немога да намеря примерни тренировки и ре6их да пробввам тук . благодаря предварително.

FA

04.09.07
09:04

Фитнес тренировка ли

04.09.07
13:37

казано от samoten на 03.09.07, 18:27:

Здравеите.Може ли някои да ми напи6е примерна тренировка по кикбокс или бокс. Таикато аз само боксирам на кру6а  и някои пут с тежести по 2..3 кг пак боксирам но някакви по специви4ни упражнения и като  цяло на4ин на трениране ако може да ми предложите. Извинявам се  таи като темата не е сварзана с бодибилдинг-а но от никаде немога да намеря примерни тренировки и ре6их да пробввам тук . благодаря предварително.

Незнам, честно казано не съм мяркал такова нещо до сега, но може и да има. Защо не се запишеш направо на тренировки по бокс, там мн по-добре ще ти покажат и ще ти обяснят всяко упражнение? :)
по-здрави

04.09.07
14:08

Така си е. Виж, трябва да загряваш, да бягаш, да се разтягаш е важно в кикбокса за високи кикове, прави шпагати мъжки и женски, Скачай на въже. Прави лицеви, подскачания, клякания. Всичко тва докато грохнеш, защото трябва издържливост. Аз тренирам карате и ги знам тея неща. Но наистина ще има по-голям ефект ако се запишеш да тренираш. Тва с гирите е мн добра идея. Видях в нашия фитнес някъв огромен, който тренира за да може да са бий и е мн мощен, дига лег над 150 абе кажи го 75% от възможностите на АСТОР :) . И той тренира с 4кг гири обикновени удари, обаче го прави много рязко. Добра идея е също леки гирички да ги държиш напред, ама не нагоре, щото така е лесно, а напред ръцете докато се измориш максимално или да застанеш в боксова стойка с гири в ръце. Изобщо тренировките са за издържливост. Но ако тренираш вкъщи върху круща няма да се бийш много по-добре. По-добре се запиши, защото на тренировки наистина ще се биете и така ще свикнеш, ще натрупаш опит!
ПП: Ако искаш да имаш опит за бой на улицата, се запиши на Тайбокс. Тва е най-ефективното. Има сякви удари, с кото ти падне. Бокса е нааай-неподходящ за улицата, щото само юмруци... ща напраят на та**к навън.

Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 04.09.07 14:13.

SA

04.09.07
18:03

аха ад ясно. Мерси много .ами аз немога да се запи6а за6тото в моя град няма такива урици а и тренирам футбол + фитнес оба4е  имам мерак да тренирам о6те не6то  а и ми харесва боксирането. Мерси за отговорите .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1