04.09.07
12:29
Възможно ли е да се появяват пъпки в следстив на употреба на протеин. Пъпките са по лицето и основно по гърба, и не е алергия... ?
по-здрави
04.09.07
12:43
казано от Bo0mer на 04.09.07, 12:29:
Възможно ли е да се появяват пъпки в следстив на употреба на протеин. Пъпките са по лицето и основно по гърба, и не е алергия... ?
по-здрави
На коя фирма е тоя протеин ?И какъв е ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 04.09.07 12:43.
не съм сигурен, защото проблема не е мой, а на един приятел
мисля че е на ПРО 90 ГОЛД на нутрим
04.09.07
13:53
В този форум, думата “Нутрим” е анатемосана :)
Щом е анатемосан протеина - всичко е възможно.
Той да се благодари твоя приятел, че не му е тръгнала трета ръка :D
04.09.07
14:24
Има следните възможности: Твърде малък е затва-имам познати със същия проблем; Алергия; ПРЕДОЗИРАНЕ; и най-вероятното-Анатемосаната БГ марка :)
ПП: До колкото знам тея пъпки се пукат и боли много ;) . Отделно че ща е срам да ходиш на плаж... А камо ли да излезеш с момиче.
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 04.09.07 14:25.
04.09.07
14:29
казано от tbby на 04.09.07, 13:53:
Той да се благодари твоя приятел, че не му е тръгнала трета ръка :D
Ако тръгнем да извеждаме извод от шегата - в Про Голд има соя, а в нея фитоестрогени, а те предизвикват образуването на акне.
Може да е и непоносимост/алергия към нещо вътре - соята примерно. :)
Виж ся’, третата ръка няма да мога да го обясня :)
04.09.07
14:46
казано от Ради Хаджирадев на 04.09.07, 14:29:
казано от tbby на 04.09.07, 13:53:
Той да се благодари твоя приятел, че не му е тръгнала трета ръка :DАко тръгнем да извеждаме извод от шегата - в Про Голд има соя, а в нея фитоестрогени, а те предизвикват образуването на акне.
Може да е и непоносимост/алергия към нещо вътре - соята примерно. :)
Виж ся’, третата ръка няма да мога да го обясня :)
Аз мога да го обясня, а именно третата ръка пораства от останалите 44% неясно вещество :lol:
Сега майтапа на страна, но по-добре твоя приятел да спре със споменатия протеин и да отиде на дерматолог, че може да не е шега работа.
казано от Bo0mer на 04.09.07, 12:52:
не съм сигурен, защото проблема не е мой, а на един приятел
мисля че е на ПРО 90 ГОЛД на нутрим
..също така му кажи, че може да започне да пърди брутално и смрадливо и да не се притеснява - от Про Глод-а е! :lol:
Ok, благодаря много от негово име, и да попитам какво да си вземе тогава? Цената няма значение (разбира се да не е някаква космическа сума), интересува го качеството. Благодаря отново
05.09.07
10:47
казано от Bo0mer на 05.09.07, 07:42:
Ok, благодаря много от негово име, и да попитам какво да си вземе тогава? Цената няма значение (разбира се да не е някаква космическа сума), интересува го качеството. Благодаря отново
Препоръчвам му ABB , Musashi , Optimum , Scitec
05.09.07
11:10
+ NOW, Champion
05.09.07
23:13
Така и така говорим за Нутрим...
Днес един познат прави повдигане на краката от вис и аз стоя близо до него и ми разправя: “Жорка преди като пиех тоя протеин на Нутрим дето си го взимах от Била(магазина) ми беше мазна пресата. Сега 1 месец почивка от тренировки, добавки и т.н. и пресата ми е супер добра...”
Едно време му разправях да го зареже тоя протеин ама кой да слуша. А то се оказа гейнър.
Странно, щото тоя ProGold сега не е кат ония от преди.... сега като че ли са набили суроватка в него и съм почти сигурен, че ще даде по-високо белтъчно съдържание ако се направи тест... та едва ли на твоя човек пресата е “зависела” точно от ProGold…
Иначе по темата - тоя пич на колко години е??? Да не е на 16-17 и всъщност произхода на пъпките да е съвсем натурален :) :)