09.09.07
11:30
Вярни ли са тези толкова невероятни неща за този продукт ? BSN Nitrix :) Какво трябва да очаквате от Nitrix? 1-ва седмиаца: напомпване на вашите мускулни влакна, сила и издръжливост 2-ра седмица: Ще почувствате резултата през втората седмица, когато вашата сила ще бъде на съвсем по-високо равнище. Мускулите ще придобият форма на плътност и по-твърди 3-та седмица: Ще почувствате вашата кожа по-опъната окло мускулите Ви. Повишаване на мускулния разтеж е съпроводен с покачване на телесното тегло. 4-та седмица: Вие ще видите разликата в огледалото Ако някои го е използвал да каже как му деиства,защото на мен лично много-много не ми се вярва да е истина това. Благодаря предварително за отговорите.
Темата беше редактирана от ........ на 09.09.07 14:31.
Виж сега.... отзивите са малко противоречиви... принципно е добре да се пие поне 1 месец, че да го усетиш както трябва.... но реално ако пиеш препоръчаните дози (а те не са малки и продукта свършва бързо) и си направиш тренировката леко по-интензивна ти казвам, че ще почнеш да усещаш много страшно напомпване... аз преди няколко месеца тренирах ръцете бицепс-трицепс в супер серии и след 2-рото упражнение почти не можех да си сгъна ръката без да се напъвам с тежест.... беше се надула с кръв много яко.... но тогава пиех т.нар. Mass Stack - Nitrix + CellMass + NO Explode…. но и само Nitrix-а го усещах... дори и в по-малки дози... Cell Mass като цяло е хубав, на мен ми допада като ефект.... но са скъпи тия неща, а трябва да се пият продължително време... не 2-3 седмици...