11.09.07
17:39
Здравеите.Купих си креатин, глутамин ,протеин и амино киселини.Тренирам от 2 години но прекъснах за 3 месеца, сега отново започнах но незнам как да ги пия. Ако може ми ако можете ми кажете някаква комбинация и кое кога се пие. Мерси!!!!
11.09.07
19:17
казано от montty на 11.09.07, 17:39:
Здравеите.Купих си креатин, глутамин ,протеин и амино киселини.Тренирам от 2 години но прекъснах за 3 месеца, сега отново започнах но незнам как да ги пия. Ако може ми ако можете ми кажете някаква комбинация и кое кога се пие. Мерси!!!!
Креатина: 5 грама преди и 5 гр след тренировка
Глутамина: 5 грама след тренировка и 5 грама преди лягане
Протеина: веднага след тренировка (може и сутрин)
Аминото: Сутрин, преди и след тренировка
Ако тренировката е късно вечер - от 8:30 до 10 часа, а лягането - към 12 как се приема глутамина?
14.09.07
20:08
Същата работа. Няма да се натрупа спокойно.
Мерси много,
още един въпрос - сега съм се запасил с амино киселини, глутамин и “фаст карб” за след тренировка, бързи въглехидрати, така ми обясниха в магазина. Според инструкциите глутамина е сутрин след събуждане, после преди тренировка глутамин+амино, след тренировка - амино+фаст карб и преди лягане - глутамин. Обаче не ми обясниха как и какво се приема в нетренировъчни дни. Ще се радвам ако някой може да даде съвет, също и за тренировъчните дни, ако мислите, че не е правилно. Програмата е за маса (мускулна ;-)).