Помогнете ми спешно

12.09.07
13:43

Искам да се консултирам с вас имам чувството че не тренирам правилно гъбра.
Гръб
1во: Гребане с щанга, Чукчета  6х8
2-ро:Мечка 6х8
3-то-Гребане с дъмбел 5х8
4-то същото е като горното ама на машина 3х8
5-Мъртва тяга 4х колкото мога
6-то Придърпване на вертикален скрипец отпред 4х8
7-мо Придърпване на вертикален скрипец отзад 4х8

Трапец:
1-во Трапецовидно повдигане на рамене с дъмбел 4х20
2-роТрапецовидно повдигане на рамене  с щанга 4х8
Бицепс
Бицепсово сгъване с права щанга 4х8
Бицепсово сгъване с крива щанга 4х8
Бицепсово сгъване с дъмбели (полу-лег) 4х18 (на едната ръка се пада по 9)
Бицепсово сгъване с дъмбели прав 4х18
скотово сгъване 4х8

Това е знам че прекалявам с упражненията
искам да попитам тази програма нормално ли е да се прави за  2чава  и 40мин

TB

12.09.07
14:09

Трябваше да напишеш:
“Искам да се консултирам с вас имам чувството че не претренирам правилно гъбра.”
Тук хората гледат да се вместят в 1 час, ти почти 3?!?!
Някъде четох, че нивото на тестостерон рязко пада след първия час, но не съм 100% сигурен.
С тази програма няма да растеш, а ще постигнеш обратния ефект.

Мнението беше редактирано от tbby на 12.09.07 14:11.

12.09.07
14:16

Това е нечовешка тренировка бе братче, поне за мен. За гръб например аз не правя повече от 4 серии на упражнение, общо 4 упражнения. Не е нужно всички упражнения които знаеш в една тренировка... Защо не махнеш например 6 и 7 и да ги смениш с 3 серии набирания широк хват колкото можеш повторения? И бицепса можеш да понамалиш - можеш веднъж сгъване с крива щанга, следващия път с права и така... 3 часа тренировка е лудост според мен... :)

Мнението беше редактирано от vlade на 12.09.07 14:17.

12.09.07
20:08

Несъмнено тренираш по изключително грешен начин.

12.09.07
20:20

Подходът и тренировъчната ти програма са напълно погрешни :>> катаболизъм. Това си е чисто претрениране твоето.

FA

13.09.07
06:25

Много упражнения за гърба !

13.09.07
09:38

тия упражнения са много дори и за 2 тренировки. НАй добре го прави бицепса в друг ден, а прави само гръб и трапец.

Нормално е да правиш по 4 упражнения за гърба. А тия всичките ги редувай в 2 тренировки за гръб ефекта ще е мн по добър.
От първата тренировка можеш да махнеш 4-то. и 6-то както и мечката, тях ги прави в другата си тренирвка ако сложиш набиране и в 2-те тренировки няма да сгрешиш

13.09.07
09:41

казано от PNG на 12.09.07, 13:43:

Искам да се консултирам с вас имам чувството че не тренирам правилно гъбра.
Гръб
1во: Гребане с щанга, Чукчета  6х8
2-ро:Мечка 6х8
3-то-Гребане с дъмбел 5х8
4-то същото е като горното ама на машина 3х8
5-Мъртва тяга 4х колкото мога
6-то Придърпване на вертикален скрипец отпред 4х8
7-мо Придърпване на вертикален скрипец отзад 4х8

Трапец:
1-во Трапецовидно повдигане на рамене с дъмбел 4х20
2-роТрапецовидно повдигане на рамене  с щанга 4х8
Бицепс
Бицепсово сгъване с права щанга 4х8
Бицепсово сгъване с крива щанга 4х8
Бицепсово сгъване с дъмбели (полу-лег) 4х18 (на едната ръка се пада по 9)
Бицепсово сгъване с дъмбели прав 4х18
скотово сгъване 4х8

Това е знам че прекалявам с упражненията
искам да попитам тази програма нормално ли е да се прави за  2чава  и 40мин

За гърба прави едно гребане, едни набирания и една тяга по 3-4 серии според както се чустваш, трапеца не ти трябва да го тренираш отделно след като правиш мъртва тяга, но ако държиш може да направиш едни повдигания на раменете с дъмбели 2-3 серии с максимален диапазон, бицепсите можеш да ги тренираш с 2 упражнения сгъване прав с щанга и сгъване прав с дъмбели чуков хват -  напълно достатъчно имай предвид че бицепсите бързо достигат настоящия си потенциал и ако мускулната маса по цялото ти тяло не расте те също не растат колкото и усилия да полагаш.
Вмествай се в тренировка от 2ч и то ако ядеш нещо или пиеш протеин по средата на тренировката, ако не го правиш най - много до 1.10ч-1.20ч

13.09.07
13:20

благодаря ще се постарая да изпълня вашите съвети :)

14.09.07
12:03

Много спешно моля,ако в този сайт има потребители от кв.Люлин и знаят къде мога да се запиша за уроци по кик-бокс да ми пишат :) :P :) :P :)

15.09.07
12:17

Аз мога да те тренирам имам 2-ве години стаж ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1