fitness zala v grad Varna

Темата е заключена.

12.09.07
14:33

Здравейте! Искам да попитам някой от вас може ли да ми препоръча фитнес зала в град Варна и да ми даде малко пожече информация- какви са цените, каде се намира и дали има инструктор. Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.05.11 09:12.

FZ

12.09.07
15:01

казано от stancheva на 12.09.07, 14:33:

Zdraveite ! Iskam da popitam nqkoi ot vas moje li da mi prepory4a fitness zala v grad varna i da mi dade malko pove4e informaciq -kakvi sa cenite , kade se namira i dali ima instruktor. Mersi predvaritelno :)

Кирилица ако обичаш  :exclaim:  :coolgrin:

DC

12.09.07
18:53

Да , добре  ще е някой да каже наистина някоя  добра зала - по възможност  в центъра някъде ;) , защото след две седмици се местя ;)

Fitness Spots би могъл да помогне: http://www.fitness-spots.com

12.09.07
22:03

До стадйона на Спартак Вн има добра зала, само внимавайте в какви дрехи ходите, да не са на бяло зелени райета ;) .

19.09.07
15:08

Джим палас на Ян Палах, до ХЕИ е добра зала за една жена, макар и доста скъпа. В този район е Херкулес-здраво място с много уреди и желязо, което не е по вкуса на повечето жени, но има и такива и то много добре изглеждащи. Фитнес зала има в хотел Черно море, в Спортна зала май също имаше и на още един куп места, но не съм обикалял повечето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1