Muay Thai

Прескочи до:

09.10.07
21:59

казано от lampardone на 21.09.07, 12:31:

казано от topDevil на 18.09.07, 05:43:

Освен той да се разцепи от тия тренировки, друго надали..Запиши кикбокс, но не тай-бокс.

Защо не тай-бокс ?? тренирал съм кик бокс , но тай-бокса много повече ми харесва , не е ли по-хубав ?

За “хубав” не знам, ама на най-ниско ниво казано - в тоя спорт тежката категория е 70-80 кг макс ;)
Тук рамерите и масата ти пречат, всичко се основава на голямата скорост на удара и добре изградената техника. По-добре заеби фитнеса и питай тренйора какви силови тренировки би ти препоръчал. Тук нищо друго не бихме могли да ти каже.
Мнения от типа “аз съм тренирал, ама еди какво си” или ” луд ли си, аз съм го правил,един приятел го прави,един в залата го прави,чул съм,че някакав го прави” не мисля, че трябва дори да ги поглеждаш.

10.10.07
06:46

Не тренирай по сплит.Това е моят съвет (тренирам киокушин и бокс+фитнеса и не съм забелязал да имам проблеми даже си стоя на едни килограми и ако поискам мисля, че ще мога и да ги кача)

31.10.07
21:21

Хора спешно се нуждая от малко информация!!! Искам да се запиша Тай бокс, но незнам каде в София има и дали изобшто има!?
П.С: Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от radoo на 31.10.07 21:21.

01.11.07
08:45

казано от radoo на 31.10.07, 21:21:

Хора спешно се нуждая от малко информация!!! Искам да се запиша Тай бокс, но незнам каде в София има и дали изобшто има!?
П.С: Благодаря предварително :)

Въпросът ти е по - скоро за www.daobg.com - това е сайт свързан с Бойните Изкуства.

09.07.10
08:58

nqkoi moje li da mi kaje kade da si namera zala za muay thai vav sofia 6toto skoro se pribiram ot london i ne znam nikvi zali za trenirane ako nqkoi meje da m help mnogo 6te sam mu blagodaren.

DE

09.07.10
09:38

казано от Klimentii на 21.09.07, 19:57:

Като заговорхте, може ли да ми кажете Мирко Крокоп с какъв спорт се занимава.
Напишете му името в zazz.bg или youtube и ще го видите. Според мен  е бокидо, но не съм сигурен..

стила на мирко кро коп е MMA(Mixed MAtrial Arts).Любимец ми е ;) А колкото до автора... Вече ти го казаха,ако няма да е във Варна или Бургас просто се откажи от Муай-Тай.Аз тренирах при Николай Скипарнов (Аргус) и държа да кажа,че е голям треньор.Атмосферата е добра в залата,но за съжаление спрях заради даскалото и след това се захванах с фитнеса,но поне мога да демонстрирам някои други умения :) Успех

09.07.10
09:43

http://www.mma-bulgaria.com/clubs/view/0/0/408/вип-ринг-тренировки-муай-тай-клуб-софия-кирил-пенджуров ето ти muai thai :) а в Лондон има ли къде да се тренира muai thai :)

АН

09.07.10
21:29

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 15.09.07, 08:30:

www.daobg.com тва е бг сайт за бойни изкуства. Муай тай е хубав спорт. Но ако ти трябва за бой на улицата по-добре да тренираш (ся му забрайх името) един стил, който го тренират израелските войници, защото той е чисто практически. Също може и тай бокс/кик бокс. Кажи какво искаш-сила, атрактивност...

krav maga

09.07.10
22:26

Cro Cop, знае доста бойни изкуства, не само едно :) Както и 99 % от играчите в ММА, знаят поне 1-2 на земята и 1-2 като са прави.

АН

10.07.10
01:04

много ги разбираш ;)

12.07.10
17:03

Аз сам тренирал муай тай от 2 години. Аз сам лека кадтегория на 15 сам.
В този саит дето ми го дадохте оранизират ли се турнири.Има ли срещу кои да се бия.
А в Лондон има много места за бойни искуства.

А и да знаете REMON DEKKERS THE diamond the best

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1