Книгата Krachttraining

14.09.07
16:19

Значи търся книгата Krachttraining на английски или френски език, аз я имам на немски но тъй като незнам немски не ми върши работа, ако може някои да ми даде линк или да я прати на имейл автор е Frederic Delavier май е французин но не съм сигурен

Ако е това което се сещам отдавна съм го пуснал за сваляне... потърси Strength Training Anatomy 2nd Edition в търсачката на форума.

Мнението беше редактирано от Йосиф В. Сталин на 14.09.07 16:35.

14.09.07
16:34

Пфу, имам я само на немски.
Не мога да си изтрия мнението.

Мнението беше редактирано от 6th на 14.09.07 16:41.

Предполагам че е Krafttraining, защото няма такава немска дума каквато си написал - сначи тренировки за сила. Може ли някой да ми прати НЕМСКИЯ вариант? (лс или е-меил)

15.09.07
08:47

Имам  руският вариант. Във DjVu формат е - 19 МВ размер на файла. Който се интересува - ivan.drumev@gmail.com
Ако трябва ще я кача някъде.

15.09.07
11:36

казано от Huskarl на 14.09.07, 16:33:

Ако е това което се сещам отдавна съм го пуснал за сваляне... потърси Strength Training Anatomy 2nd Edition в търсачката на форума.

Може ли да я качиш някъде другате че от онзи линк в другата тема ми дава няква грешка

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1