Може ли да се съчетаят тези суплементи ?..

CA

15.09.07
20:23

Добър вечер на всички ,от доста време следя това форумче (има доста неща от които може да се научи),та най накрая и аз да си питам питанката ;).Та знчи имам,100% Whey PRO INSTANT ,CREATINE MONOHYDRATE , ULTIMAT Whe GAINER , SOMNAMUL pree sleeping protein , L-Arginine та това ми са запасите всичко е на JC Nutiriton ,та как да ги съчетая че си нямам представа всичко ли да почвам да пия или някои неща по нататък .Как да ги пия ?Преди тренировка или как.Сега пак почвам фитнеса иначе зимата бях ходил пак ..но лятото нямах време .Иначе съм 73 кг 1.76 см качвам за маса като цяло ,а също имам и American Musle - SUper FAT Burner ,и L-Carnitin 2700 .Та пак казвам питанката си , как да ги пия ?По колко пъти на ден?Какви дозировки?Всичко ли да си пия или да оставя нещо за по нататък?Айде приятна вечер.
Edit:Та рових рових и сега правя така сутрин след закуска (ако има такава) пия 4-5 грама креатини 30 гр протеин ,преди тренировка пак така ,след тренировка отново и вечер отново креатина но с казеиновия протеин .Въпросите ми остават за л аргинина и гейнъра

Темата беше редактирана от cachbe на 16.09.07 11:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1