Xranene predi trenirovka

Темата е заключена.

05.03.04
09:21

Iskam da vi pitam kolko vreme predi trenirovka trqbva da se qde…30min…1h…1.30h…i kajete i kakvo po to4no da qm predi trenirovka..blagodarq predvaritelno
p.s sorry 4e e s takiva bukvi no sum v klub a tuka nqmat kirilica:(

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:35.

05.03.04
12:47

JN, зависи от храната. Ако вземаш протеинов шейк преди тренириова (и това се брои за хранене), се взима около половин час преди това. Ако приемаш лесносмилаема храна, например яйчни белтъци, приема се около 1 час преди тренировка. Смесената, по-бавно смилаема храна се приема 1,5 - 2 часа преди тренировка.

GO

05.03.04
14:09

Хора,
Налага ми се да тренирам сутрин преди работа. Не мога обаче да преценя кога и какво да ям преди тренировка. Ако спазвам провилото яденето да е 1.5-2 часа преди тренировка, би трябвало да ставам много рано, кеето ми е доста трудно. Посъветвайте ме кое е правилното репение—да не ям, да ставам рано или да ям примерно около час по-рано,но нещо определено? Избягвам да употребявам каквито и да било хранителни добавки, заместители и прочие.
Благодаря ви за съвета!

ВН

05.03.04
23:52

Ако трениировката ти цели покачване на мускулно тегло то една плодова салата от типа, стафиди, бананово пюре, сушени смокини и фурми би ти дошла страхотно 45 до 30 мин преди тренировка. Не се притеснявай да си добавиш мед, в това време на денонощието тялото почти не образува мастна тъкан. След тренировка изпии 60 - 80 грама мед или глюкоза, а 30 минути след това доза протеин. Докато работиш, след около 2 часа, изяж два сандвича със стабилно белтъчно съдържание - поне 200 гр месо. Нататъка си подреди храненията както ти е удобно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1