Бокс

19.09.07
07:47

Значи чудя се дали да не се запиша на бокс. Обаче се притеснявам че трен. по бокс биха ми попречили да продължа да качвам  ММ? Верно ли е това?, А мога ли да го ползвам като кардио без загуба на ММ?

19.09.07
07:54

Комбинацията е много трудна, имам двама познати боксьори,  единия при това е двукратен републикански шампион. Самите боксьорски тренировки са много тежко кардио и ще ти е ужасно трудно да продължиш да качваш ММ. Ако решиш да пробваш, увеличи общо калориите, протеина също трябва да е в повече.

19.09.07
10:08

Подобни теми се появяват през месец,  можеше да се разровиш малко и щеше да откриеш доста информация вече.

Аз смятам, че ще свалиш 100% и ще ти е трудно да качваш.

19.09.07
11:31

казано от predatorzzz на 19.09.07, 07:47:

Значи чудя се дали да не се запиша на бокс. Обаче се притеснявам че трен. по бокс биха ми попречили да продължа да качвам  ММ? Верно ли е това?, А мога ли да го ползвам като кардио без загуба на ММ?

Тренирай няма лошо,зависи от много неща дали ще продължиш да качваш мм.

19.09.07
14:58

Предполагам няма да се занимаваш професионално с бодибилдинг значи няма да ти пречи да качваш.Това че някой спорт ти пречи да качваш за мен са пълни глупости,който и да е спорт...Зависи от храненето.Това че ходиш на фитнес,дигаш и искаш маса не значи че неможе нещо друго да правиш,смисъл тук повечето си мислят че и като ходят бързо сигорно топят мускулна маса,примерно ... Просто за мен няма спорт който да ти пречи...На професионалистити в бодибилдинга може,но на нас не...Мое си е мнението...Както решиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1