Какви мъже/жени харесвате - атлетични или забавни?

AR

19.09.07
09:27

Тъй като това е форум за активно спортуващи, искам да питам какви хора харесвате: с добре оформени тела или не толкова перфектни външно, но много забавни?

FZ

19.09.07
09:44

казано от Aressph на 19.09.07, 09:27:

Тъй като това е форум за активно спортуващи, искам да питам какви хора харесвате: с добре оформени тела или не толкова перфектни външно, но много забавни?

Аз предпочитам да са с добре оформени тела и забавни.  :coolsmile:

19.09.07
11:05

казано от Aressph на 19.09.07, 09:27:

Според мен е добре една жена да е:

1. Умна
2. Интелигентна
3. Добро телосложение - което в никакъв случай не е задължително да е мускулесто, дори е противопоказно. Стегнатото тяло, без изразени мускули е за предпочитане. В никакъв случай да не е някое умиращо от глад девойче, което мисли, че ако му се четат ребрата ще е привлекателно.
С няколко думи - нормална жена, която обръща внимание както на тялото, така и на ума и духа си.
Май стана прекалено идеално, нали.... :)

Оформеното тяло показва черта на характера на една жена, т.е. то не би могло да се сравни с това, дали е забавна, което е също един вид характеристика. Това, как изглеждаш, показва начина, по който мислиш (да ме разберете правилно само), а дали си забавен - по-скоро начина, по който искаш другите да мислят за теб. :)

И двете за незаменима част от НДУ за провокация на интереса. :) Ще ме питате ли какво е НДУ?

19.09.07
13:33

казано от Димитър Михайлов на 19.09.07, 12:50:

Оформеното тяло показва черта на характера на една жена, т.е. то не би могло да се сравни с това, дали е забавна, което е също един вид характеристика. Това, как изглеждаш, показва начина, по който мислиш (да ме разберете правилно само), а дали си забавен - по-скоро начина, по който искаш другите да мислят за теб. :)

И двете за незаменима част от НДУ за провокация на интереса. :) Ще ме питате ли какво е НДУ?

Тук много ме заинтригува. Досега не се бях замисляла, каква черта от характера си проявавам, за да се поддържам  добре изглеждаща, колкото мога де. Би ли споделил, ако не е тайна!

Дисклеймър: не конкретизирам онези, които са си го поставили за самоцел и не излизат от релсите на въпроса “как изглеждам?”. По мое мнение, жените, които се стараят да имат развитие в професионално + семейно / лично отношение, не са от най-свободните. Отделянето на 5-10 часа спорт и процедури за самите себе си седмично за мен показва:

1. Дисциплинираност
2. Стремеж и амбиция
3. Желание за постоянно селф-усъвършенстване (манталитет на победител с други думи)

19.09.07
13:54

Вярна ти е преценката! Браво!
Наистина понякога времето е решаващия/ спъващия фактор. Но когато човек има желание, време и място винаги се намира ;-)
Искам само да допълня така, както аз виждам нещата - от това “как изглеждам” се раждат и  развиват останалите черти. Водещ и първичен, както при мъжете, така и при жените си остава комплекса за външния вид.
По темата - предпочитам двете - в едно.

Мнението беше редактирано от Winnie на 19.09.07 14:42.

FZ

19.09.07
14:39

казано от winnie на 19.09.07, 13:54:

Вярна ти е преценката! Браво!
Наистина понякога времето е решаващия/ спъващия фактор. Но когато човек има желание, време и място винаги се намира ;-)

Точно така .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.09.07 14:39.

19.09.07
15:08

В никакъв случай да е много слаба,да и се броят ребърцата.Да е забавна,за атлетична не просто стегната.Жена без мазнинка не ми харесва..Да не се нещо дамите в форума нече им дреме на мен какво ми харесва :) Най-вече гледам лицето на жената...После дупе,за гърди чесно казано не гледам много не съм почитател на големите.И така че изпадаме в подробности :)

19.09.07
15:34

казано от Димитър Михайлов на 19.09.07, 13:41:

Дисклеймър: не конкретизирам онези, които са си го поставили за самоцел и не излизат от релсите на въпроса “как изглеждам?”. По мое мнение, жените, които се стараят да имат развитие в професионално + семейно / лично отношение, не са от най-свободните. Отделянето на 5-10 часа спорт и процедури за самите себе си седмично за мен показва:

1. Дисциплинираност
2. Стремеж и амбиция
3. Желание за постоянно селф-усъвършенстване (манталитет на победител с други думи)

Наистина ужасно трудно е за една жена да съчетава семейството (тук задълженията нямат край мисля), лично време и професионално осъвършенстване. Нужни са адски много усилия за да се обърне на всичко  внимание и както казва Робърт де Ниро в “Шофьор на такси” - “Трябва да си организирам организацията”.  Всичко това го казвам от личен опит. Приемам понякога санитарния полуден като една прекрасна тренировка, а част от вниманието към половинката успях да модифицирам като след две годишни преговори го накарах да дойде с мен в залата. И взе че му хареса. Така и двамата сме по-организирани. Още повече че сам в залата не ще и да стъпи. Но все пак - трябва (ние жените )  ;-P да палим често двигателя и да подстрекаваме. Ето ти дисциплина... 
Иначе по темата - аз предпочитам забавен, умен, отговорен, интелигентен и ерудиран мъж с характер. Естествено ако това е в хубава опаковка - още по-хубаво.  Ако пък е склонен да си изглади несъвършенствата и да се погрижи за здравето си - страхотно.  Стимулиращо е и за двамата. Крайностите не вървят. Може би и дамите ще се съгласят, че  перфектен Аполон който не знае един пирон да забие в къщи, нито е прочел една книга не е най-удачният вариант. Както и обратното.

27.09.07
17:29

Не си падам по жени с от типа “корица на модно списание”, защото в повечето случаи тези барбита са прекалено надменни.
Харесвам женствени жени, гальовни и с чувство за хумор (и по възможност да знаят повече от една рецепти за приготвяне на пиле с ориз :-) )

27.09.07
19:40

най - се кефя на яки мацки :) точно тип барби :) не случайно седя без гадже по 1000 години,ако изпусна едното,не заради друго ми трудно си угаждам.Някъв невъзможен съм,да е яка па и умна,но сега съ намерил точното момиче :) Тяло страхотно,лице униклано яко ум има го и то в огромни количества като за кукла :) Все пак както всички знаем тия дето са ебати яките мацки нямат особено много акъл,освен за т’ва как да си топира косата и как да се нанесе в мис сиксти и някви такива дрешчици за др не им сече пипето хаха ;) Но пък ако ги нямаше тях хептен нямаше да забелязваме обикновените девойки,аз лично с тиск да се изцепя много аз принцино много трудно забелязвам девойка която не е с як бюст и стегнато дупе....

07.10.07
11:43

Аз лично предпочитам предимно забавни , усмихнати и най вече разговорливи мадами.Не толкова държа но се кефя максимално на жени които се поддържат понеже това си е най-важно за всеки човек.Определено обаче не си падам по “пухкави” мацки.

07.10.07
12:38

казано от Pipo43346 на 27.09.07, 19:40:

най - се кефя на яки мацки :) точно тип барби :) не случайно седя без гадже по 1000 години,ако изпусна едното,не заради друго ми трудно си угаждам.Някъв невъзможен съм,да е яка па и умна,но сега съ намерил точното момиче :) Тяло страхотно,лице униклано яко ум има го и то в огромни количества като за кукла :) Все пак както всички знаем тия дето са ебати яките мацки нямат особено много акъл,освен за т’ва как да си топира косата и как да се нанесе в мис сиксти и някви такива дрешчици за др не им сече пипето хаха ;) Но пък ако ги нямаше тях хептен нямаше да забелязваме обикновените девойки,аз лично с тиск да се изцепя много аз принцино много трудно забелязвам девойка която не е с як бюст и стегнато дупе....

:lol:

Личи си защо са ти налитали такива ‘топирани’ мацки основно.  :lol:

По темата - съгласна съм с написаното по-горе от Уини, че външността е определяща и че е признак и на ‘загриженост’ към самия себе си. Хич не се и учудвам като гледам каква мания стана покрай “Пълна промяна”. Ако човек сам не се хареса - това така силно му повлиява върху отношенията с останалите, че се стига до закърняване на социалните контакти, комплекси, проблеми.. Дори в служебен план има голяма дискриминация при избора на служители - определящ е И външния вид.
Но по отношение на харесването - ако ще избирам само между двете - със сигурност залагам на забавен. Атлетичността не ми осигурява положително общуване. Даже съм забелязвала и разни  изкривявания от особено атлетичните мъже и жени, които залагат само и единствено на това си качество.
И, разбира се, вариантът сексапилен, забавен и атлетичен е най-добрия :) Аз затова съм си хванала за ушите най-добрия :)

09.10.07
20:02

Аве и аз всеки път си мисля че външния вид не е от решаващо значение,ама дори да не я бива ,като изкочи с шоколадовия тен и с късите потничета,прилепналия клин и съвсем друга запявам...
Дъ хард риалити е ,че имам слабост към много хубавите ,а не към много свестните...м/у впрочем умна не значи да е с две магистърски образования,както и да е някоя с която да не се излиза на глава по квито и да е въпроси...забавна е прекалено относителна величина.....

16.10.07
15:19

Аз харесвам момичета който са забавни и не са нито дебели нито някакви клечки. Напълно нормални момичета който са забавни и умни :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1