Animal Stak, Animal mStak ?

22.09.07
13:55

Здравейте :)
Какво винаги след лятото се замислям за някоя друга добавка. Този път искам нещо “по-мощно” от това което си взимам. Само че има нещо което не ми  е ясно за тази анимал серия. Спомням си преди време някой ми беше казал че е хубаво да се взима Animal Stak 21 дена след което Animal Stack2 21 дена и през цялото това време взимаш Animal Pak. Само че не мога да се сетя точно за тези Stak и  Stak2 ли ставаше въпрос или едното беше MStak. Та това е единия ми въпрос към вас. Другия е следния. Поне нямам пари за всичките смятам да мина без Animal Pak, и след въпросните 42 дена да направя 1 месец на креатин и глутамин. Дали тази комбинация като цяло ще е ефектна или се сещате за по-добра. Другото което искам да питам тия пакети взимат ли се нетренировъчни дни? И последния въпрос - имам малко проблеми с кръвното ( 135-140/80), доктора каза че сърцето ми е пораснало (спортно, биволско). Тия добавки ще му пречат ли много?
Горе долу това е. Извинявам се за многото въпроси :)
Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1